Vetekudde

Jag är fryser ofta. Så är det. Ändå envisas jag med att ha nylonstrumpbyxor på mig hela vintern. Inte så smart kanske, men jag gillar strumpbyxor, så så är det. När jag ska sova så brukar jag värma min vetekudde som får värma min säng, innan jag går och lägger mig. Och när jag sover har jag dubbla, jättetjocka täcken, och minst tre kuddar. Så måste jag alltid sova när jag är hemma, kanske inte på sommaren, men definitivt på vinern.
Och min vetekudde är inte bara någon ful säck, utan de är faktiskt en väldigt söt varelse. Kan inte riktigt bestämma vad jag ska definera figuren som, råtta? Eller det är ett obestämt ting. Rosa är den i varje fall, och
är väldigt tjock!
Nu är min säng varm, så jag ska väl ta och säga godnatt. Nu fick ni läsa ännu lite mer ointressant blaj från mig, men jag säger väl sällan något vettigt, så det är väl ingenting nytt.
Kram ♥

Uppmärksamhetshora

Ja, jag är en uppmärksamhetshora. Jag pratar non stopp, och jag inser det inte själv. Jag tänker inte på att jag pratar så mycket, så kanske är det inte mitt fel. Jag kan vara tyst också. Hatar och älskar mig själv, är lite i en kris. Vill inte mycket, brinner för jobbet, och musiken. Hatar skolan. Livet suger samtidigt som jag älskar det.  Jag är en smått knäpp människa, men det är inget fel på mig, jag gillar att göra lite knäppa saker bara.

 

Just nu sitter jag och känner mig värdelös, fryser, sitter med vetekudde över axlarna, filt runt omkring mig, har mjukisbyxor och en tjock tröja på mig. Har rosa raggsockor på mig, och känner mig ful. Har varit och jobbat, vilket var kul, men nu när jag kom hem så, ja, nu vill jag inte vara med mer.  Jag vill inte plugga fast jag måste, jag vill verkligen inte skriva tyska, jag vill inte! Varför finns det inte en pausknapp på livet? Jag är nämligen i stort behov av en sådan nu. Så, du som har uppfunnit en knapp som kan pausa livet, du kan väl vara bussig och höra av dig till mig snarast!

 

Rörig text, jag vet, om du vill förstå vad som står, läs mellan raderna och försökt se allt ut en smått ledsen synvinkel.

Kärlek.


Mot Fysikens lagar

Antag att en macka alltid faller med smöret neråt, och en katt alltid med fötterna först. Vad händer då om man spänner fast en macka med smöret uppåt på kattens rygg?

Snöänglar och skridskor i solen

Frysta lussebullar, varm saft, stenhårda godisar, och två absolut bästa vänner på skridskor!

If you could stay

And I been thinking over
All the things that you been saying to me
No reason or answers
Do I deceive myself when I'm making out to be

I thought I'm the girl with everything
If only you could stay
Only you could stay around the world for me
Thought I had it all and anything
I wanted you
To really matter

And I find myself searching
Through the days and all that you meant to me
I'm playing with fire
When I burn inside when your passion lights to me

I thought I'm the girl with everything
If only you could stay
Only you could stay around the world for me
Thought I had it all and anything
I wanted you
To really matter

When all is said and done for me
There is no other one for me
Cause everytime you speak
I feel my eyes drifting all around you

When all is said and done for me
There is no other one for me
Cause everytime you speak
I feel my eyes drifting all around you.



Älskar livet

Är det tillåtet att vara såhär lycklig? Jag vet inte om jag vågar tro det. Men kanske kan livet vara så här bra ibland!

 

Livet är kaos, och alla tankar bara snurrar omkring. Jag vet inte vad jag ska göra med min lycka. Kommer den bara helt plötsligt att rinna av mig? Kan jag inte få skala av mig lite lycka och spara i en fin burk med rosa glitter, som jag sen kan ta fram när jag behöver en dos av lycka?

 

Att några människor kan göra mig så glad, och en viss person fick mig verkligen att känna mig speciell. Jag vet inte vad han tycker om mig, men jag vet att jag vill träffa honom igen.

Dsc00590_186536574_large
Bild från We heart it ♥

Man kan inte alltid vara på topp, när livet känns bott.

Nu var det länge sen jag skrev, jag vet. Men jag behöver inte ursäkta mig som alla andra småbloggare som tror att en miljon läser deras blogg, fast det i självaste verket inte är fler än fem som läser bloggen.  Men jag kan i alla fall säga att jag inte har haft någon inspiration. Jag har tyckt att livet suger, och att jag bara ville trycka på en stoppknapp. Har hållit humöret uppe, men har velat hoppa av skolan, bara göra det som är roligt. Har seriöst funderat på de där med att hoppa av skolan, men kommit fram till att jag inte kommer att ha någon framtid om jag gör det. Så, jag står kvar vid att gå natur.

Har även konstaterat nu i min deprimerade vecka att jag inte har någon som är kär i mig. Jag förklarade min kärlek till finaste, drygaste, knäppaste, dummaste och snällaste hästen Nino i stallet igår. Frågade om han ville gifta sig med mig, till svar fick jag ett skrap med hoven, och en ruskning på hela den stora hästkroppen. Jag undrar hur jag ska tolka det där? Som ett Ja kanske. Men jag vet inte, det verkar som ett tydligt Nej. Och allvarligt talat så skulle jag inte vilja gifta mig med en häst.

Men till seriösa business.  Idag var jag och repade inför musikeventet den 26 januari. Mysigt att vara med Elina, Malle och Charlie.  Malle och Elina är så grymma på gitarr och piano, och på att sjunga! Så vi kommer vara bäst på torsdag! Och Charlie med sin scen-skräck, som ska stå och prata för allt folk, han kommer fixa de perfekt! För vi är bäst tillsammans, och inget kan stoppa oss nu.

Och slutligen till en knäpp sak som hände idag. Jag är och repar, och så ringer mobilen. De är givetvis från något nummer som jag inte känner igen. När jag svarar så är det en kille som börjar snacka, och frågar vad jag gör. Jag svara ärligt, och sen frågar han om vi ska ses ikväll. Jag säger ju nej, och lägger på. Fattar att det är en busringning, och jag fattar inte varför idioterna som ringde inte ringde från dolt nummer. Kollade givetvis upp numret, och antar att det är ett abonnemang som står skrivet på någon snubbe från Luleå. Och jag kan bara säga till denna någon som ringde mig, ledsen, vi ses nog inte ute ikväll, och nästa gång, om du ska ringa upp en tjej bara för att det är kul och driva med henne, så ring från dolt nummer. Tack.

Ja, tack och bock, det här var allt från mig, tar och avslutar med en bild på min, mammas och Fridas fina snölykta från i onsdags.

 


Every one in the room can see it, every one but you.

Wearing a smile even if you're hurting inside.


Jag har mera tålamod än vad du har hård ord

Alltså den här tejen är grym! http://annaellinor.devote.se/blogs/15737911/att-vara-stark.htm#WriteComment
Klicka på länken och LÄS inlägget säger jag bara!

Tagga och Peppa! Nu ska vi känna oss bäst! Låtar som ger oss styrka, kampsånger helt enkelt!


Okej, Caramell, jag lyssnade på det här när jag var liten,  men vafan! man blir fett pepp på livet så ge framförallt texten en chans



Now that don´t kill me Can only makes me stronger

Synd att man måste hålla för öronen om man inte vill höra någonting.

Ja, de är synd, för man ser så konstig ut när man går på stan och håller för öronen. Provad det idag faktiskt, alla stirrade! Men jag höll inte för öronen för att jag inte vill höra något, utan för att jag frös om öronen. Men det ser ju lika ut när man håller för öronen när man inte vill höra något, och när man håller för öronen för att man fryser.
Aja, onödig information för er som ville veta. Och till er som tänker prova att gå och hålla för öronen på stan, kan jag bara säga att - förbered er på att alla kommer att stirra!




Belv en lite vierd bild också, och nu säger jag godnatt ♥

Egenhändigt lagat

Nu har jag såhär bra lagat mitt gardinstångsfäste alldeles själv.  Jag måste nog var den mest kreativa människan i världen när det gäller regeln man tager vad man haver!



Kanske inte världens snyggaste lagning, men fästet sitter fast mot väggen, och tejpen är faktiskt vit, så den matchar ju min vita vägg! 
Undra hur lände de kommer sitta fast? De får väl visa sig, och sen när den ramlar ner igen kan jag väl anlita experthjälp i form av min kära PP. Då kan han ju få passa på att skruva fast fästet till en annan gradinstång som har ramlat ner, men som jag inte lyckats tejpa fast... HATA betongvägg säger jag bara.

Jag vet att orden är uttjatade, men de är fina






Bajs

Mogen rubrik jag skrev, (jag vet) men det är så jag känner.
Skolan är igång igen. Jag finner egentligen ingen motivation, men jag får kämpa på. Har fått ett skitschema, där det bland annant ingår att jag börja nio på måndag, och slutar fem. Jag trodde att jag skulle få det som alla andra när de börjar gymnasiet, lite chill schema, och inga tortyrdagar utan sovmorgon, men icke sa nicke, här är det långa dagar utan sovmorgon! Och jag kan vackert säga hej till påsar under ögonen på grund utav för lite sömn, och jag kan även säga hej! till min täckkrämn som vackert ska få kämpa med att täcka mina sömnbristspåsar under ögonen. Jipppie! Jag älskar mitt liv. Insåg idag att jag inte heller kan vara med på konfan på lördag eftersom jag har ulk- kurs del II. Men den kursen är väl bra, så den är värd att gå, dock lite tråkig... Men de ser bra ut på mitt CV sen! 
Ja, det här var intressant, väldigt innehållsrik information. 
Nej, nu säger jag tjoflöjt och tar på mig skridskorna och pannlampa och tar en tur på isen! 

 


Ska inte du ut på krogen?!??

Dagens bästa scenario:

Vi får gäster hem. Hanna, Tommy och lilla Sixten. Jag sitter och lyssnar på ljudbok, dricker te och stickar på min lovikka vantar. Har varit ute och åkt skridskor, så jag har en stickad tröja på mig, men har bytt mina långkalsonger mot nylonstrumpbyxor. Är osminkad, och har håret i en trasslig knut mitt uppe på huvudet, känner mig som en föryngrad pensionär, men har jättemysigt, och är i min lilla egna dvala. Då kommer Tommy in i vardagsrummet där jag sitter i soffan, kollar på mig och kläcker ur sig
- Men här ska du väl inte sitta och sticka, du ska väl ut på krogen!
Jag: Meh, jag ska ju inte gå på krogen...
Tommy: Jo, men här ska du inte sitta!
Jag: Tommy, jag är bara sexton, jag får inte gå på krogen...
Tommy: Ojdå, trodde faktiskt att du var äldre...

Jasså, jag ser alltså lädre ut än sexton. Det här är tredje gången jag får höra det innom loppet av en månad. Vet inte riktigt om jag ska ta det possitivt, eller negativt.
Aja, de är väl alltid kul att höra att man ser äldre ut, så jag kanske ska försöka mig på ett krogbesök! Även fast jag inte vet vad jag ska göra där om jag nu kom in, för jag dricker ju inte... Men kul å testa i alla fall.









Puss&Godnatt ♥

SÖKES

Sökes

En mogen, snygg, varm kille med stora händer och en underbar kropp.
Du skall vara romantisk, kreativ, framåt, omhändertagande, sportig, aktiv och pålitlig.
Du skall kunna gå in i en provhytt på Gina tricot och dra med dig mig och en paljettop.
Du skall kunna göra upp eld, vara händig, och ha avsaknad av spindelfobi.
Du skall veta vilken favoritfärg jag har, men samtidigt veta vilken din egen favoritfärg är.
Om du tycker att du stämmer in på detta, hör av dig till;
Prinsessan


Hahaha, hittade min och Paulinas fina kontaktannons när jag kollade igenom alla mina anteckningar i  min telefon. Vi är så underbart bäst alltså, och de stämmer ju, men jag vill också lägga till att han ska kunna lyssna, och vara en räddare i nöden, och att jag ska få måla hans naglar med glitterrosa och hjärtan.


BELIVE


Långfärdsskridskor

Har nu varit ute på en lång skridskotur på Runn med min PP.  Jättehärligt, och jättemysigt.
Det gick i princip att åka över hela sjön, dock så insåg vi att där vi hade åkt var det bara två cemtineters is, så då fick jag lite smått panik. Men vi tog oss iväg därifrån ganska fort, och ingen gick igenom isen. Så lite lurigt är det, man kan gå igenom fast isen ser tjock ut! Nu ska jag ta och gå in i duschen, och sen ska jag masa mig iväg till syrrans lägenhet och se hur det har gått för henne och pappa med alla Ikeamöbler. Och så ska jag förhoppningsvis hinna hämta mina konståkningsskridskor också.





Happy


2+2

¨


I love you - I love you not















- I still want you.

- Of course you do, i'm fucking perfect!


Vass






Jag kan visst vara en isprinsessa på hockeyrör

En dag blandad av många kännslor. Jag har hunnit fått mycket gjort, och det jag velat sagt, sagt. Ja, nu är jag singel igen, och det känns faktiskt bra. Ja, det var bra att jag och Mattias snackade, och jag tror faktiskt att båda kände att vårt förhållande inte fungerade, så det var bättre att vi gick tillbaka till att bli vänner. Och jag får fortsätta leta efter min drömpris.  Jag vet att han finns någons stans där ute, jag ska bara hitta honom, jag vet inte, kanske är han närmare än jag tror.

Bortsätt från att jag har blivit singel idag, så har jag även hunnit ta en tur på isen, och fotat lite. Mina konståkningsskridskor var dessvärre hemma hos pappa, så jag fick hålla till godo med Saras hockerör. Jag kan ju nu mera konstatera att jag är världelös på att åka på hockeyrör, eftersom de inte har några taggar längst fram på skenan, så jagg hade lite problem att få stopp när jag skulle stanna. Men efter ett litet tag lyckades jag faktiskt göra riktigt snygga stopp. Och efter ett litet tag till, så kunde jag faktiskt göra några fina pirruetter. Så det går faktiskt att leka isprinsessa på hockeyrör.
Antaglige såg jag väl ut som en idiot när jag cirklade runt där på isen, och hade ett panband, och håret i en spretig kunt, men vad sjutton, jag lever bara en gång, så man frår väl bjuda på sig lite!  
Ibland ser man ju faktiskt ut som en dåre som rymt från något sykhem, men folk får tro vad de vill, för de jag vet är att jag bara har ett väldigt roligt liv, och då måste man få vara groteskt ful ibland!

Men, imorgon bär det troligtvis av till fredriksberg, och säfsen alpin! Då är det snygga jag som far iväg, med brädan, och ska bara ska ha kul, och ragga på tyska killar som avgudar svenska tjejor! Alltid lika kul att flörta lite!

Håll mig hårt eller släpp mig helt

Låt det bära eller brista

Starkare - Sara Löfgren

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa "har aldrig kännt så här".
Även om du så förlåt för allt som du har gjort'
Skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär!
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa"jag kommer alltid att älska dig"
Skulle det inte spela någon roll
Tro det eller ej, men jag älskar inte dig
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser,
Men när du försöker le så ser vi bara den mer
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja é så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mer än du tycks förstå,
Men ett öga för ett öga
Ja, det heter väl så
Åh, du som tror på karma och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd
Nej, du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja é så mycket starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du

 


Att finna lycka = ett spinningpass på friskis

Idag har min dag faktiskt varit bra! Har hjälpt min kära syster i hennes lägenhet hela förmidagen. Skruvat Ikeamöbler, och lagat varmakoppen soppa. Hunnit ner på stan och innförskaffat mig ett par nya hörlurar (hurra!) Och så toppat dagen med ett meldelspinningpass på Friskis. Bestämde mig för att köra tungt, och köra mycket kondition, så jag la min lätta växel mycket tyngre än jag brukar, måste bara säga till mig själv, alltså Emma Gommel du är bäst!
Nu tar jag och slaggar snart!






Hårfärgsklet

Jaha, nu färgar jag håret igen. Jag kan inte hålla mig borta från hyllorna med hårfärg! I och för sig så hade jag en utväxt, men det syntes inte så mycket... men nu sitter jag i alla fall här med hårfägsklet i håret, och väntar med spänning på att få se resultatet. Har nämligen försökt mig på en ny färg, som förhoppningsvis ska få håret att bli lite ljusare. Men jag vet inte om det kommer bli helt galet, eller om det kommer bli bra, eller om det kommer bli en ljusare färg på utväxten från senaste färgningen, och någon ful dassig färg på det gamla färgade håret.  Då blir det katastrof! Då blir det till att ha håret uppsatt i två dagar tills jag kan färga det igen, och hoppas på att bättre resultat.
Men nu ska vi  inte vara negativa här! Det kommer säkert bli jättebra... Jo, det kommer det bli, och jag kommer bli jättenöjd! Punkt slut i min fina hårfärgningsdiskusion!

Jag fokuserar istället på att jag ska förhoppningsvis träffa Paulina imorgon. Det blir nog en nysig fika på stan, eller något liknande.

Kom just på nu när jag nämde stan, att jag måste köpa nya hörlurar (mina gamla trogna har gått sönder, kommer inget ljud i högra örsnäckan) , en franskmanikyrpenna, och så vill jag ta en snabbis och kolla om det är någran kul konstiga klädesplagg på slutrea. Så, summa sumarum, det blir stan för mig imorgon!

Puss




Fina vi är!


Sår

Kännslor kommer och går
Jag har blivit ganska rädd för att känna
Jag har läkt många sår
om och om igen, år för år
taggtrådsstaket och en stor tegelstensmur
blokerar vägen in till mitt hjärta
Varför vad de då du, dom fann bristen i mitt försvar?
Varför vad det då du så bröt ner det totalt?

Mitt hjärta när nu lagat med silvertejp,
omplåstrat för att täcka alla hål
Trotts det är jag livrädd
helt vättskrämd
Livet gör mig galen





I syrrans lägenhet

Sitter för tillfället i min syrras nya lägenhet. Ha installerat hennes internet på hennes dator, och nu när jag ändå har tagit paus, så kan jag lika gärna göra ett inlägg. Här målas det, och tapeten blir bubblig, få ser hur det blir mot slutet!

Avslutar med en finfin webcam bild!




RSS 2.0