För vi var alla en gång små

Hittade bilder på mig som liten, en tjockis var jag då. Så brutalt tjocka kinder, men som sagt, vi var alla en gång små, och jag måste ju säga att jag var ganska söt då. 
 
Pappa å jag
 
Tjockiskinder 
 
Och jag kunde somna vart som helst.
 
Men jag blev ganska söt, när jag blev lite mindre tjock!
 
Midsommarplask i vattenpölen med mamma och Sara.
 
Jag och Sara fångade paddor vid sommarstugan, stackars padda, den ser helt död ut.
 
 

Tråk + fint

Imorgon är det fredag. Det ska bli så skönt!

Det har vart en seg dag idag, all tid har gått åt till skolarbete, så nu längtar jag efter att få ta cykeln till stallet och göra lite nytta samt att ta mig igenom ett dressyrpass.

Igår kväll vart det inte så mycket plugg, då jag bestämde mig för att jag skulle åka till Sebastian och mysa med honom istället. Så då fick jag väl ta konsekvenserna idag och plugga desto mer, så nu har jag suttit och hängt över matteboken, grafräknaren, kemiboken, biologin och datorn från klockan tio, så nu anser jag att det får vara nog med pluggandet.

Jag har kommit fram till att om man väljer att gå natur på gymnasiet, då är det nästan som att ta socialt självmord, för det finns nästan ingen tid till att göra något annat än att plugga.

För att göra det här inlägget lite roligare, så hittade jag världens bästa bild på weheartit. Så himla bra. Tänkte på min underbara finis när jag läste den

Skola

Sitter och försöker få igång skrivprogrammet på skoldatorn, dock utan framgång. Jag tror att jag har försökt i tio minuter nu minst, men det vill inte starta. Libreoffice är det sämsta programmet någonsin.

Portkod 1321

Kollar på Portkod 1321, JÄTTEBRA serie!
 



RSS 2.0