What are words?












Bara för att


Konfirmation

Var på konfirmation idag, eller ja, jag är ju assistent, men de är verkligen så otroligt roligt att vara där. Vi gjorde tacos med konfirmanderna, och Isak, Joakim och Filip höll på att kittla ihjäl mig. Jag är så kittlig, och de är inte roligt när någon använder det emot mig. Eller jag skrattar ju, jag skrattar så mycket att jag tror att jag ska få andnöd. Men jag måste erkänna att ibland kan killarna faktisk vara snälla, och låtabli att kittla mig. Och så finns Elias och Viktor som ibland kan komma och rädda mig, om dom inte också börjar kittla mig. 

För övrig så träffade jag underbara Paulina idag när hon var och länmade av sin bror vid konfirmationen. Hon är en extrem saknad person.


Genomskådad

Sitter och små-ler när jag får ett sms av Mattias. Sitter vid datorn med musik i öronen, en tekopp framför mig, och är min egen lilla värld. Börjar skriva ett svar till älsklingen, ler fortfarande, och märker inte att min kära far står och kollar på mig. Jag rycker till när han säger med hög röst "sluta små-le sådär" och ler ironiskt mot mig. Jag måste bara säga att dessa stunder älsker man bara sin familj. De genomskådar varje min man visar, och jag har inget pokerface om jag säger så.

365 dagar på ett år

 
Det finns 365 dagar om året för att göra läxor på. Om man tar bort alla söndagar, är det 313 dagar kvar, också finns det ca. de 50 dagar när vädret är för varmt för att göra läxor, då är det 263 dagar, och såklart vi sover minst 8 timmar varje dag, vilket motsvarar 122 dagar per år. Sedan finns det 141 dagar kvar. Och varje dag använder vi minst en timme på oss själva, då är det 15 dagar på ett år, dvs att det finns 126 dagar tillbaka. Vi ska också äta och dricka det tar ca 2 timmar per dag, vilket är 30 dagar totalt. Nu har vi
96 dagar kvar. Och att utvecklas, måste man gå ut och rör på sig 2 timmar per dag och 2 timmar att köpa nya kläder (vi växer ju), och det tar 92 dagar. Så vi har 4 dagar kvar. Och efter som vi är människor vi är nog sjuka minst 3 dagar per år. 1 dag kvar! :(

- OJ, just det, jag har ju födelsedag också. Jag har inte tid att gör läxor.

Jag kände för en lite dum uppdatering, för att jag har känt min så otroligt korkad hela dagen, men jag började undra vad gör jag med mitt liv eftersom jag på nästan all min fritid antingen har dejt med matteboken, fysikboken, svenska analysen, kemiboken, historia uppgiften eller något annat roligt skolarbete. Har jag missat något viktigt här i livet, eftersom jag pluggar så mycket? Eller? Eh, jag bryr mig inte, just nu låter jag bara dum i huvdet, men de gör mig inte så mycket.

Fråga mig inte vad jag har skrivit, för jag själv vet inte ens det. Innan jag skriver något mer sjukt, så säger jag puss&godnatt ♥



Gillar inte spindlar, men spindlar gillar inte vatten.


Emma Enblom



Detta är min galet snygga syster, hon är bäst! Och hennes bästa bloggar hittar du HÄR och HÄR (de verkar som om att hon skriver på båda, så kika in och kolla båda vettja)


Speak slowly, I'm a natural blonde.


You

I come to you in pieces so you can make me whole.


Vi var fyra tappra själar...

Sitter i kyrkan på en gudstjänst... Sjunger en psalm som jag inte kan, vi är fyra här från kören, och sjunger tappert sånger ur mysteriemässan. Känner att detta är ännu ett underbart bra slut på ännu en trevlig dag. Älskar livet men har inte hunnit träffat Mattias på hela helgen... Saknar honom, älskar honom.
Puss & kram // Emma


Kurs

Sitter i ett iskallt rum på fornby folkhögskola, är helt slut i hjärnan efter en hel dag med föreläsningar. Klockan är kvart över åtta och jag vill bara sova. Rullgardinen ramlade ner när Elin skulle dra ner den, så nu sover vi utan förtäckta fönster. Saknar min älskling, och jag nu kan de knappast bli bättre, lampan slutade fungera. De är kolmörkt.
Puss puss// Emma


Jag skriver det till dig, för jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Kan man bli sjuk av att man saknar en människa för mycket? Om det är så, så kommer jag inte överleva helgen. För jag saknar dig så otroligt mycket. Du är den som gör mig hel, och får mig att le. Och anledningen till att jag älskar dig är för att du är du, så glöm aldrig att jag älskar dig. Lova mig att aldrig glömma det <3


Kemi, fysik, svenska, matte och historia

Massor av plugg...


Tried to write a new song...


Känner mig halv när jag inte har dig nära


Ja & Lina

Bilderna på min och Lina är tagna av Tove Toresson.












Lycka

Jag är kär!


Inga ord


Ledsen


Det jag säger är sant, läs det och förstå.

Jag ska vara ärlig. Jag skriver sällan utlämnande, om det inte står mellan raderna, eller om det står i en dikt, som inte säger något till någon annan än mig. Nu ska jag skriva på riktigt. Jag ska inte försvinna in i orden, utan jag ska vara ärlig.

Jag älskar känslan av att vara kär. Jag älskar de som vågar vara ärliga. Att få en komplimang, när man vet att den är ärligt menad, så värmer den mycket mer. 

Ändå är jag rädd för att vara kär. Jag och känslor kommer inte överens.  Jag har så lätt för att sluta mig inne, stänga in den jag är och vill vara.  Ändå svävar jag på moln av lycka för att jag är kär.

Att en enda person kan få mig att känna något sådant här, det kan jag inte förstå. Jag trodde jag var expert på att inte låta människor komma mig nära. Jag trodde jag kunde låta bli att bli kär, eftersom mitt hjärta är så lappat och lagat.

Få människor får komma mig nära, får veta vad jag egentligen tycker och känner. Det finns mycket som de som tror att de känner inte vet om.

Men, jag är helt ärlig mot de jag tycker om.  Och det är allvarligt när jag tycker om en person så mycket att det enda jag vill är att kyssa honom.

En sanning till är att jag är feg när det gäller kärlek. Väldigt feg.


Beautiful














































Hej vacker

Ljuset var perfekt idag, kameran gick varm med Paulina och Tora. Bilderna blev så otroligt bra, det var som att gå från att känna sig extremt ful, till att vara vacker, bara genom att det var ett fantastiskt ljus.

Det finns få människor som kan få en att må bra. Men jag har turen att känna personer som får mig att må bra.  Som får mig att glömma de som gör mig ledsen, som får mig att prata om det som är svårt. Som får mig att vara euforiskt lycklig, och kär.



Fler bilder från fotningen kommer snart!


?

Är arg. Jag är arg på en viss person. Han är min far, han ska fatta. Är de inte så? Ska inte han lyssna? Han ska väl inte bli arg bara för att jag har en annan åsikt om en sak?


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.


Love


Gräs


Grafräknare

Löven är gula under mina fötter, jag sitter på en bänk intill vägen och väntar på bussen. Jag fryser om näsan och har hela hjärnan fylld med mattetermer och formler. Solen lyser, och skänker lite hopp om att vårt land än inte är satt i evigt mörker.  Hemma väntar mer matte,  och jag säger bara tack kära grafräknare för att du finns!   Over and out // Emma

Confused


Kärlek

Ge mig ett missförstånd.
Jag är ett missförstånd.
En ovetande kroppslig gestalt, som letar efter ett slut.

Allt är tolkat fel,
för du lämnade svarta spår på vägen när du gick.
Allt det jag trodde var fel.
Trodde vi var annorlunda att jag var hel.

Får jag fråga dig en sak?
– Finns det en väg ut ur mörkret?
Ska du krypa eller gå?
Kommer du någonsin fatta det jag säger?

Som en ensam varelse som letar efter ett slut,
går jag här och hittar inte ut.
Dina svarta spår på vägen,
ska som suddas ut?
Finns det en väg ut ur mörkret
Hur ska jag hitta ut?

Jag ska vara som en fågel som slipper ut ur sin bur.
Så ska jag styra stegen mot himlen.
När ska jag landa?
När ska du fatta?

Om jag säger förlåt?
Kommer du stanna eller gå?

Vill du vara min livräddare?

Vad gör jag nu då?

Jag är nog lite dum som gör som jag gör, men ibland kan man faktiskt inte bara vara smart, utan ibland måste man lyssna till sitt hjärta också.

Lista?

Namn: Emma Gommel
Ålder: 16
Antal pojkvänner: noll och inga för tillfället, alltså singel.
Lycklig och glad?: Ja!!
Kär: Kanske det.
Hatar: flugor.
Tycker mindre om: flagnande nagellack
Favoritfärg: Rosa
Telefon: iphone 4
Är just nu: glad, trött och lycklig.
Måste göra: plugga!
Vill göra: fota, spela gitarr och sjunga.
Jobbar: På simmskolan
Favoritmat: lasagne
Saknar: en pojkvän?
Varför skriver jag det här?: vet faktiskt inte.
Vad är det för dag imorgon?: Måndag
Vad tänker jag nu?: Puss&nattinatti


Kaos i mitt huvud



Det känns lite som om att allt ligger huller om buller i mitt huvud. Ingen ordning alls. För många tankar som flyger omkring.

Ge mig kraft, till att orka andas


Underbart och saligt, på en och samma gång.

Paulina och jag såg på The last song, räddade hela kvällen, det ver helt underbart! Hur kan man bli så lycklig av bara en enda person? Jo, jag tror jag har svaret på det, de är för att hela människan peronifierad gör en lycklig, och salig på en och samma gång.


Vet inte varför, men kanske därför


Ingen vet om det men jag ska berätta om allt för dig


Fika med fina Paulina ♥



Vi är snyggast alltså! ♥


Bonjour!

Skulle plugga matte hela morgonen, men det slutade med att jag började städe mitt rum... Hummm, hur ska det här sluta, kommer jag bli klar med matten i helgen? Annars är jag körd. Men jag har ju hela kvällen på mig, och hela förmidagen imorgon, och kanske en stund i morgon kväll. Så de kommer väl funka. Det gäller bara att jag skärper mig. Fokuserar. Det kan jag erkänna att jag är dålig på när det gäller skolarbete. Nej, fokusera är inte min starka sida, jag vill göra många saker hela tiden, och inte bara sitta och tråka matte.

Men, i eftermidag ska jag träffa Paulinis finis, och fika på stan. Gött säger jag!

Tous au revoir!


Remember


Dreams, darkness, night, it's okay, because I dream about you




RSS 2.0