Söndagendenfemteapriltvåtusentjugo

Hej på er! Som vanligt evigheter sedan jag skrev. Antar att det här med två småbarn tar ut sin rätt. Orken är kanske inte på topp och min lediga tid ägnar jag gärna åt träning om jag kan.

Så ska vi köra en update? 
Ellie:
Är inne i någon tvåårstrotts. Vi bråkar om mycket, men ändå så är hon så resonabel. Hon älskar förskolan, pratar som en kvarn och har blivit väldigt duktig på att leka själv. Hux flux blev hon så stor! 2 år har hon fyllt, ett bra kalas blev det trotts corona-tider. Hon fick en sandlåda, leksaker till den, regnkläder och gummistövlar och en del annat. Helt klart en bortskämd liten donna. Ellie har även insett det roliga med att pyssla och måla, vilket är en hit! Vi målar både inne och ute. Vägkritorna används flitigt. 
Ellie är snäll med Arvid och väldigt förstående för att han behöver mat och byta blöja etc. Hon är en så duktig storasyster!


Arvid:
Växer så det knakar! Vid tvåmånaderskollen vägde han in på  nästan 6 kg och va 60 cm lång. Han kan rulla och lägga sig på sidan själv. Är en allmänt nöjd liten kille som gillar att kolla på syrran sin. Han skiner upp när Ellie matar honom med låtsasmat och kan le så fina leenden. Han har smile-gropar och är en riktig goding. Han åker med på det mesta och är sällan grinig och otröstlig. Det känns som om att han alltid har varit här, det är liksom självklart.




Uppdate om mig då? Livet? 
Jo men det rullar på. Älskar mina underbara barn. Vardagarna rullar på, försöker hinna med så mycket som möjligt då Ellie är på föris på dagarna (mån-tors, 9-14). Går och hämtar henne vid 13:30, så det är inte så mycket tid på dagarna mellan amningarna att göra saker på. Försöker hinna träna, sköta hemmet (damsuga, moppa, tvätta, vika tvätt, rensa, förbereds middag osv) och klämma in att träffa vänner också på den tiden. Inte så glamoröst.
Har haft en dipp i mitt psykiska mående en tid... Jag har inte varit ledsen, inte glad utan bara något mellanting. Kände idag för första gången på länge att jag var riktigt glad. 
Jag har slutat gå på gymmet pga covid-19. Saknar det mycket kan jag säga. Längtar efter att få lyfta riktigt tungt igen. Springer och lyfter hantlarna vi har hemma tills vidare i alla fall, bättre än inget. 

Slutligen så tänkte jag lista några saker som är positivta:
  • Hängtuttar gör att man kan amma i bättre sittande position 
  • Jag har supermånga tomat och gurkplantor 
  • Familjen min mår bra 
  • Glass är gött 
  • Det är vår







Provade min balklänning här! Den satt som en smäck fortfarande! 

Tapetserat om mitt gamla barbiehus till Ellie. 








































RSS 2.0