Onsdagendentjugofjärdejulitvåtusennitton

Gravidillamående, 30 grader ute = toppendag. Har huvudvärk och känner att kroppen är lite sliten. Är i vecka 16 men gravidillamåendet vill verkligen inte släppa sitt grepp om mig. 
Magen växer sagta men säkert och jag längtar så till runtinultraljudet den 14 augusti. Just nu är det lite kämpigt med orken och energin. Jag vill så mycket mer och ha mer energi till Ellie, men kroppen sätter lite stopp. 
Hur är det med dig idag förresten? Mår du bra? Jag hoppsa att du har en bättre dag än vad jag har. 
 
På jobbet lunkar tiden på. Lite långsegt och jag täcker boenden för de som har semester. Många ärenden och liten kontinuitet. Hemma leker Ellie med Micke och dom verkar ha väldigt bra dagar. Ellie börjar förskolan den 14 augusti och jag tror att hon kommer trivas som fisken i vattnet. Hon har verkligen utvecklats så mycket de senaste veckorna. Hon har börjat prata och säger: mamma, pappa, klocka, gunga, gurka, där, nej, ja, tack. Hon kan härma hur tuppen och hönorna låter och kan mjaua som en katt. Hon pysslar och domar coh börjar vara så stor. Min lilla stora tjej. Älskar henne så. Hon kan ta instruktioner, förstår vad man menar, hämtar saker man ber om. Det är som en helt ny värld har öppnat sig. 
 
Min semester var bra, mycket jobb för Micke på ladutaket, mycket egentid för mig och Ellie. En av höjdpunkterna på hela semestern var när vi va på Aqua Nova och badade med Linn och Ebba. Gud va de röjde i vattnet. Helt orädda små prinsessor som älskar att bada. Fina minnen blev det den här sommaren också. Kan det inte få vara sommarsemester jämt? 
Tjafs mellan mig och Micke blev det givetvis, tro inte att vi aldrig bråkar, men det blev bra tillslut det också. 
 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
 
 
 




RSS 2.0