Min skolavslutningsklänning!!!

Sue s/l short dress

Hemma

Hemma från polen!!! Är glad, fast ville vara kvar ändå

Himmlen bland molnen

Har en svag funering om att jag lider av lite sömnbrist. Kollade i spegeln nyss, och det jag såg var inte roligt. Mörka ringer under ögonen, och dimmiga, trötta ögon. Jag är fylld av någon konstig kännsla, men vet inte vad. inte trötthet, eller trött är jag väl, men det är inte den känslan. Kanske en nöjd känska? Jag har nämligen lyckats att städa hela mitt rum! Det var kläder över hela glovet när jag började, jag såg knappt skrivbordet, och jag hade väskor, och vattenflaskor överallt. Men nu är hela golvet fritt, damsuget, sängen har nya sängkläder, och mitt sminkförråd städat. Jag är fett nöjd alltså. Och denna städning är  bra för att vara Mig, för jag brukar aldrig städa. Men nu behövdes det verkligen...

Nu känner jag mig äcklig, måste gå och duscha! Mitt hår är en enda stor tov, och jag kommer nog att behöva använda minst en halv balsamplaska för att reda ut den, hehe. Sedan får jag fly till mun underbara säng, och ha huvudet i tankar, och drömma. Himmlen bland molnen.

Puss&Kram 

Father McKenzie



Halljos! Nu är jag hemma från körlägret, det var så sjukt fett mysigt! Älskar verkligen alla underbara korister! Runt 200 körsångare, alla så otrloligt begåvade och duktiga. Han som är sångare i Father McKenzie var med, och spelade den här låten när vi var i dalasalen och käkade mat. Då spelade han bara piano, det var så fint. Tobias Granbacka, jag säger bara de.

Nu är är trött i mina stämmband, och trött i axlarna. Lycklig.

Puss, jag älsker livet! ♥

Öppna ögon

Om jag skulle öppna ögonen, skulle jag se bättre då? Eller det jag menar är, skulle ja kunna se allt från ett annat perskpektiv?  Ett  större perspektiv? Jag känner mig så instängd, instäng i mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag vill, eller vart jag står. Går kanske och är rädd för livet, men vill fortsätta framåt. Ser på mig själv i spegeln och känner mig fövirrad, är jag verkligen den där personen med mörka ringar under ögonen? Är jag den där människan som bara blossar upp för saker den älskar? Är jag den som bara vill strunta i skolan? Är jag den? Eller är det bara ett skal?

Det finns så många frågor men inga svar...


Water




Sommar


Everyting you not



Gillar den här låten fett mycket!


Day, today

Dags att jobba...  Ska snart ta cykeln och åka till mammas jobb, och sätta mig och göra det otroligt inspirerande arbetet som jag har. Sitta och göta ett ritningsregister, inte så kul, men jag får pengar!

Puss&hej leverpastej



RSS 2.0