Att göra

Ja, jag har typ en miljon saker att göra, och jag har massor av saker som jag måste göra i skolan. Usch!

Debattartikel som ska vara klar tills på onsdag
Argumenterande text på engelska klar tills på tisdag
Labbrapport klar tills på fredag
Och matteprov på fredag.

Och jag har inte börjat på något utav det. Wiiiio, heja mig.


Hey Monday, I hate You.


Orkar inte

Jag orkar inte, jag är trött på skolan. Matteprovet gick inte bra, är verkligen inte helt nöjd med det. Jag okar inte börja räkna fysikuppgifter, och jag vill inte plugga svenskagrammatik. Jag vill inte ha engelskaredovisning klockan tre idag, jag vill bara hem och sova. Vill ha ett sådant där hus som dom har i filmen Up, ett sådant som flyger iväg med ballonger! Då blir jag lycklig igen, och då kanske jag till och med skulle motiverad till att plugga fysik.


Kvällens lista

1. Jag är verkligen trött när jag har tvål istället för tandkräm på tandborsten, och stoppar den i munnen, inte gott!
2. Jag är inte sexig i glasögon och lugg
3. Min säng är mjuk
4. Jag har värdens bästa pojkvän
5. Jag är förkyld
6. Jag börjar skolan halv nio imorgon med engelska steg 6
7. Jag vill ha sovmorgon


Ett par som alltid finns i min vardag


En ganska tråkig rubrik utan fantasi, jag ska bli hemligagent när jag blir stor

Ja, då var det måndag igen. Måndag den 10 september 2012. Det är tre dagar tills jag blir gammal, riktigt gammal, sjutton år närmare bestämt. Jag längtar inte. Det blir 16+1 och det betyder att jag måste börja bestämma mig för vad jag ska bli när jag har gått ut gymnasiet. Det betyder att jag måste fatta jobbiga beslut. Jag kanske ska följa Sofies och Emils råd, jag ska antingen bli psykolog eller hemligagent. Jag tror att jag ska satsa på att bli hemligagent och få gå omkring utklädd i olika förklädnader. Då skulle jag ha ett roligt jobb. Eller så skulle jag kunna bli psykolog och tjata hål i huvudet på folk tills de berättar sina bekymmer för mig bara för att jag ska vara tyst, det kan funka som min plan b. Annars så kan jag nog få jobba på simskolan för resten av mitt liv *jippie*.

 

Nej, nu ska jag sluta klaga och njuta mina sista dagar som liten sextonåring, och verkligen gå omkring och tro att jag är snäll och söt. Jag tror jag ska gå i hängselbyxor, glasögon och randig tröja från polarn&pyret imorgon bara för att få känna mig som ett gulligt förvuxet litet barn. En toppenidé!

 

Just nu har jag:

1.       Panikångest över matten

2.       Stressångest

3.       Åldersnoja

4.       Behov att måla naglarna rosa med ugglor på

5.       Tufsig lugg

 

Jag har för många nagellack och för mycket kläder i garderoben. Jag sitter just nu utan bh, iklädd i bara t-shirt och rosa stringtrosor i min säng. Godnatt min skatt.

 


Life doesn't give you the people you want, it gives you the people you need. To love you, to hate you, to make you, and to make you the person you were ment to be.

Jag har världens bästa familj. Jag har ett underbart liv. Jag har ett fantastiskt jobb. Och skolan är inte så hemsk trotts allt, när jag tänker efter. Ibland kan jag önska att jag levde något annat liv, kanske lite mera glamoröst än ett liv där jag jobbar i en simbasäng, cyklar tills skolan och färgar håret med rea-färg från Ica Maxi. Men när jag tänker efter så skulle jag inte vilja byta bort mitt liv för något i värden. När jag får underbara sms från min pojkvän, och när jag får vara med honom då är allt perfekt. När mamma glad i hågen kommer och hämtar mig efter jobbet, då känner jag mig underbart bortskämd, för jag slipepr att cykla hem. När mamma bakar hembakt bröd, och jag får äta godmacka när jag kommer hem från skolan, då är livet bra. Och på jobbet, när jag känner mig som fulast i blommig baddräkt, trassligt hår i backslick och hästsvans, vatten i ögonen och känner att jag har tjocka ben, och det kommer ett simskolebarn och ger mig en kram och säger att det var jättekul på simskolan idag. Då känns allt genast så bra. Eller när en simskolebarnsförälder kommer och säger att jag är duktig, då känner jag att jobbet är inte så tråkigt ändå, jag får så mycket uppskattning och kärlek för det jag gör. Så det är värt varenda minut i simbasängen, allt skrikande och tjatande, allt busande och all energi, det är värt allt. 
Livet är jobbigt ibland, visst, men det är då jag får tänka på det som får mig att må bra. Att jag har så mycket kärlek omkring mig som bara finns att hämta hem. Mitt liv är underbart, kanske inte alltid i harmoni, men det är så det ska vara, perfekt och underbart, perfekt och oförstörbart. 
 
 

19353600 sekunder

Det är åtta månader, på ett ungefär. Ja, det är ganska precis åtta månader sen jag och Sebastian blev tillsammans. Vi har ingen årsdag, det bara blev så att det blev vi. 19353600 sekunder, den tiden motsvarar åtta månader. Så många sekunder har vi vart tillsammans. Många månader, och jag är fortfarande lika lycklig och kär. Jag älskar honom. För han är underbar.


Lugg!



 
 
Ja, nu har jag klippt av mig min långa snedlugg. Lite drastiskt kanske, men jag gillar det faktiskt. Kände att det var dags för något nytt, var så trött på mitt långa hängande hår utan någon tillstymmelse till frisyr. Längden på mitt hår har jag sparat, det ska bli låååång! Men jag ville ha något nytt och då fick luggen ryka! Puss på livet, nu ska jag gå å ta en dusch. 

Gegga i mitt huvud, laddar ner photoshop och min dator håller på att dö (förlåt)

 
 
Fotade lite idag medans solen fortfarande var framme när jag kom hem från skolan. Blev mest blajkort, men några blev bra. Hade inte riktigt inspredationen men det blev bra ändå när jag väl kom igång. Slutade tidigare från fotokursen, så jag kände att jag borde kanske ta tag i det där med fotandet, så jag kan presentera några kort när det är examination. 



RSS 2.0