Fredagendentjugoniondejanuaritvåtusensexton


Selfie med tranor 
flytt med Elin 

Party på dansgolv med fina människor 

Selfie, bara för att jag var sminkad 

Love 

Tisdagendennittondejanuaritvåtusensexton

Var hemma i helgen! Firade Amanda med tårta, paket och blev festsminkad av Alva och Amanda. 
Åkte spark med min fina prins och hade en galet bra helg. Laddade ny energi. 







Puss på er 

Tisdagendentolftejanuaritvåtusensexton

En tisdag. Jag har så mycket träningsvärk i rumpan så jag känner mig som en stel fiskpinne varje gång jag ska resa mig och börja gå. En ganska så skön känsla om du frågar mig.

 

Vardagen har rullat igång igen, två veckor kvar tills jag går ut på praktik i femton veckor. En brutal sakna efter min fina prins – tur att det snart är fredag.

 

Min granne sjunger, bankar i väggen och växlar detta med att skrikskratta jättehögt. Hon spelar ”veckans hits” på högsta volym och jag börjar seriöst fundera på om hon bankar extra hårt i väggen med filt. Vad den stackars väggen har gjort för att förtjäna dessa otroligt hårda sparkar vetat jag intet.

 

Jag har hitta värdens bästa godnattsaga på Storytel. Jag har svårt att somna när jag sover själv och brukar då lyssna på någon form av bok för att somna (Storytel har en fantastisk snooz-funktion som gör att boken stängs av efter ett valt antal minuter). Boken är en godnattsaga för små barn, och heter: The Rabbit Who Wants to Fall Asleep. Jag vet fortfarande inte vad den handlar om för jag somnar efter ca 3 min varje gång. När jag provlyssnade för att se vad det var för bok så lyssnade jag på introt. Där varnade uppläsaren för att man absolut inte får spela boken högt om någon på hörbart avstånd kör bil etc., då den har en sådan sövande effekt. Kan inte annat än att hålla med.

 

Min lägenhet är som ett kylskåp. Mina stora gamla fönster läcker värme och det drar in kyla från dem. Elementen går på fyll effekt och jag går runt i pyjamas, tjocktröja, raggsockor, handelsvärmare och en vetekudde ständigt tryckt mot mig.  Jag sover med pyjamas, bubbla täcken och fleecefilt. Det är KALLT.

 

Mitt hår är nytvättat och doftar vanilj och jordgubbe, lite sådär, ni vet som när man öppnade en ny plastförpackning med en barbie med ”jordgubbsdoft i håret” eller en my little ponny med jordgubbsdoft. Lite syntetiskt, jo tack men ett fantastiskt balsam – tack  Lush.

 

Jag har en finne på hakan och ska nu ta mig i kragen och gå och borsta tänderna. Det finns nästan ingen bättre känsla än nyborstade tänder.

Puss på er

God natt 


Lördagendenniondejanuaritvåtusensexton

Sammanfattar slutet av december med bilder i svart&vitt. Julbak, julafton, nyår, träff med fina vänner och återförening i vässan. 



























RSS 2.0