Söndagendentjugosjättefebruaritvåtusensjutton

Träning, årsmöte med styrelsen, tårta, avslutningsmiddag med styrelsen, PåSpåret med vänner,  snö i massor, promenad, HIT-pass, hallondryck i vinglas, läsning av kurslitteratur. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagendennittondefebruaritvåtusensjutton

Söndag. 
Veckan passerad. 
Träffat mamma.
Träffat Paulina.
Hängt med Micke.
Hängt med roligt folk. 
Varit ledig från skolan. 
Sen morgon. 
Syprojekt. 
Vin. 
Melodifestivalen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdagendenfemtondefebruaritvåtusensjutton

Idag var jag ledig. Lyxigt att vara ledig en dag såhär mitt i veckan. Jag har främst bara njutit av solen som dagen till ära var framme. Löptur på 8 km + sitta i solen + långpromenad, ca 9 km. Tvätttid på kvällen.  Totalt 20 864 steg idag (om min telefon räknat rätt) och många timmar av lyssnade på Harry Potter. 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagendenfjortondefebruaritvåtusensjutton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tacokväll med linjeföreingen. Vi handlade 8,8 kg köttfärs och 1 kg sojafärs. Mycket mat. En fin kväll och en massa trevligt folk. 
 
Ölprovning på Opigårds bryggeri, Mickes födelsedagspressent som han fick förra året. Bättre sent än aldrig liksom. Det var kul. Jag var dock nykter och fyllechaffis, helt hopplöst dålig på att köra bil. Men ändå, jag tog oss från A till B och tillbaks igen. Jag är nöjd. 
 
Solen sken i söndags och jag och min plupp till pojkvän tog oss ut och nöjt av solen en smula. Ibland är det okej att vara brutalt ful också. 
 
Träffade Celine i söndags. Inga bilder, men å vad jag har saknat den bruden alltså. 
 
Måndag igår, tisdag idag. Skola och träning på schemat som vanligt. Intervaller och cirkelfys igår, ryggpass idag. Det känns att jag lever. Ser fram emot löpning imorgon. 
 
C-uppsatsen inskickad för att bli ganskad av examinatorn. Nu följer tre galda veckor av lyckligt ovetande tills domen faller. Vad jag och Clara har krigat.
 
Glad alla hjärtans dag på er, ni fina.  

Lördagendenfjärdefebruaritvåtusensjutton

 
when i am sad 
i don't cry i pour
when i am happy
i don't smile i glow
when i am angry 
i don't yell i burn 
 
the good thing about felling extremes is 
when i love i give them wings
but perhaps that isn't 
such a good thing cause
they always tend to leave
and you should see me
when my heart is broken
i don't grieve
i shatter
 
- Rupi Kaur 
 
Igår var et tjefest med klassen. Det var kul, en stund. Ni vet när man har den där känslan innan man ska gå ut, att något som inte ska hända kommer att hända? Just den känslan hade jag i kroppen igår. Det var kul till en början, sedan gick allt snett. Alkoholförbannelser och onda själar. Fan vad det gör ont när hjärtat brister, när man känner så mycket för en fin vän som man inte kan trösta. Alkoholdimma och slag. Tjejer är hemska och blir demoner i grupp. Vissa forstätter att vara änglar och räddar situationer som går över styr. Kvällen slutade med samtal till min pojkvän och tårar över en kaosig kväll i duschen kl 2. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram 
 



RSS 2.0