Söndagendentjugoåttondefebruaritvåtusensexton

Första praktikperioden är avklarad, sistapendlingen  med Sara klar. Lite vemodigt. Har solat med min pojkvän i vårvädret. Fått en till kokbok till min samling av mamma. Och när det känndes tungt som sjutton att åka från Dalarna och min fina prins, så blev jag hämtad av min fina pingla Elin, vid tåget. Hon gav mig överraskningspaket  med garn, körde mig hem, fyllde mig med energi och hon är bäst. Hon finns alltid där för mig.  Elin, I ❤️ you to the 🌙 and 🔙 













Lördagendentjugosjundefebruaritvåtusensexton

Sol och promenad, te i mängder. En underbar pojkvän, mello. Träning och tacos med mor.  Life is on top! 






Fredagendennittondefebruaritvåtusensexton

En uppdate i bild från den gångna veckan















Fredag  och soon --> Dalarna 

Lördagendentrettondefebruaritvåtusensexton

















Måndagendenåttondefebruaritvåtusensexton

Jag är inte din, jag är inget objekt, jag vill inte bli tafsad på. 

Jag säger inte att alla män gör detta, jag säger inte att det händer alla, jag säger inte att alla män är svin. Nej, jag säger bara att det här borde inte få ske. Jag säger att det finns fina män, det finns fina personer. Men de fina männen kommer i skymundan på grund av dessa svin som rör sig ute.

I lördags var jag ute med min pojkvän, och efter ett tag mötte vi upp hans lillebror och hans tjejkompis. Det var en väldigt rolig kväll om jag bortser från en mängd parametrar; 
1. Mannen som slog mig i bakhuvudet för att jag avböjde hans inviter när jag stod och väntade på min pojkvän. 
2. Männen som tryckte sina kön mot min rumpa på dansgolvet, trotts att jag tydligt dansade med min pojkvän. 
3. Alla män som jag var livrädd för att få ögonkontakt med pga att de skulle tolka min blick som någon invit. 
4. Kladdiga män vid baren, som trotts att jag gick i manlig sällskap försökte fånga in mig och starta "konversation"
5. De fem män som kom en och en inom loppet av 5 min när min pojkvän gick på toa. De som jag fick putta bort från mig då de trängde sig på, försökte vidröra min kropp. De som fick mig att få adrenalin och känna hur jag förberedde mig för att knäa dem i skrevet för att klara mig undan en våldtäkt. 
6. Jag var på helspänn hela kvällen, rädd för att min pojkvän skulle behöva tjafsa med någon man som inte kunde hålla händerna borta även om jag flyttade mig bort. 

Hela kvällen vågade jag knappt släppa min pojkväns arm då det kändes som om att om jag gjorde det så skulle jag bli indragen i en orkan av alkohol och för mycket testosteron.  När jag stod själv och väntade på honom när han var på toa, då blev jag rädd. Jag var inte bara obehaglig till mods, jag insåg där och då att jag är verkligen rädd, rädd för fulla män. 

Det var väldigt skönt när jag kunde ta tag i min fina prins arm igen och känna hur han höll mig nära.  Det var skönt att gå hem. 

Det är sådana incidenter som gör att jag inte vill gå ut och dansa längre. Jag vill inte bli objektifierad,  trakasserad och inte respekterad bara för att jag är tjej. 

Peace out 
Ta hand om varandra 

Söndagendensjundefebrusritvåtusensexton

Lite bilder från förra helgen



Frukos och promenix med mor min. 








Finmiddag med Elin och häng med annat kul folk. 





Lyssnade på mor min och hennes kör när de framförde oroligt fina låtar, hade gåshud mest hela tiden. 




RSS 2.0