Jag gör allt utom det jag borde -plugga

Jag borde egentligen plugga, men jag kan verkligen inte motivera mig till att sätta mig och skriva en text på engelska om epoker. Jag sitter istället här och äter frysta hallon och dricker juice. Har bajsmycket att göra, men jag vill inte göra något. Ingen pluggmotivation + mycket att göra = ingen bra combo. Left to do är de som inte är ikryssat, men två timmars plugg imorgon + fyra timmar på lördag så tror jag att de är i land.

 


Hade mensvärk igår, hela natten. Det är verkligen Guds straff till kvinnan.  Det kändes som om att någon satt och stack en kniv genom mig. Drog den genom min kropp. En brutal smärta som inte går att beskriva. Jag trodde att jag skulle dö, men jag har värdens mest underbara pojkvän som sov med mig hela natten, strök mig över ryggen och höll mig i handen och lät mig trycka över min smärta till honom. Han höll mig nära och sa att jag fixar de, att de blir bra.  Han är alltid så underbar.  Jag vet inte om jag säger det tillräckligt ofta till honom, men han är underbarast i världen, och jag älskar honom så otroligt mycket. Det är som om att han känner mig bättre än jag gör själv.  Den 25 januari firar vi ett år tillsmammans, det är helt otroligt. Och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går.


Lista

1. Jag har hoppat över min mens för länge nu. Fan att P-pillerna inte funkar perfekt. Får väl påbörja min hatade mensperiod imorgon. Bajs. 
2. Jag ska jobba kvälls och nattpass på kopparcupen, vilket betyder att jag kommer vara död.
3. Skolan börjar om fem dagar, ångest!
4. Jag har sönder -färgat hår med blond utväxt, vackert.
5. Jag är beroende av vaselin. 
6. Jag känner mig tjock och måste träna.
7. Torkade aprikoser är gott.
8.  Mina bröst är ömma
9. Jag har börjat skriva dagbok igen
10. Jag har kläder på golvet i mitt rum
11. I min säng har jag fem kuddar och dubbla täcken.

Bio, bio, biiio

Var och såg filmen Berättelsen om Pi med älsklingen och hans mor igår. Riktigt trevligt, och det var en väldigt bra film! Den kan jag starkt rekomendra att alla ska se. Det var en riktigt bra äventyrs film, och jag tycker synd om Sebastian för jag kramade hans arm jättehårt varje gång det blev lite läskigt, och mosade hans hand... Humm, men han är väl van för jag gör så varje gång vi kollar på film när att det är läskigt. Men summasumarum, jättebra film, och en otroligt trevlig kväll. 
 


 
 
 

Dagvill och det är bara början av januari, hur ska det här sluta?

Det är januari igen. Dags att ta tag och skärpa till mig det här året. Jag ska verkligen träna ordentligt och se över va jag egentligen äter. Jag ska försöka sluta med godis, chips och definitivt sluta dricka läsk. Jag har ingen aning om vad det är för dag idag, men jag bryr mig inte så mycket. Jag vet att det är andra januari och det räcker.

Jag ska på bio med min fina plupp idag, det ska bli riktigt mysigt. Vi och hans mamma ska gå och stänga in oss i en biosalong med massor av andra människor och sitta och glo på berättelsen om Pi.






RSS 2.0