Dentrettiondeseptembertvåtusenfjorton

Status 
Namn: Emma Gommel 
Ålder: 19 år 
Längd: 170,5 cm 
Vikt: okänd 
Hårfärg: blond, snart smutsblond. 
Skostorlek: 38 
Bh-storlek: 70D
Träningsverk: ja 
Positiv energi: ja 
Stökig lägenhet: ja
Antal koppar te druckna idag: 5 
Färg på strumporna: svarta 
Mår? pyton 
Varför? Vet inte 
Vill äta? Små minitomater 
Antal butiker öppna i närheten: 0
Slutsats, jag får må pyton och inte äta tomater. 

Idag är en sådan här dag när i princip allt har gått fel eller inte sådär jättebra. Börjar med att jag tappar en lins på morgonen, det tar mig tio minuter att hitta den. Tappar bort nycklarna. Glömmer kalendern. Tappar en glasflaska så att den spricker. Glömt matlådan på diskbänken, äter smoothie till lunch. Tränade och det gick faktiskt bra. Kom hem, duschade och åt mat. Gick en promenad. Blev galet illamående såg ut som ett lik, somnade, vaknade och mådde pyton. Kollade på webbföreläsning. Drack massor av te. Ligger nu i sängen och mår lite pyton. Jag ska borsta tänderna, sova. Imorgon ska jag gå på ett kul pass inriktat på explosivitet och man jobbar med sin egen kroppsvikt. De ska bli kul. Jag ska vars i skolan 08.30 göra anteckningar från webbföreläsningen och sedan svars på massor av instuderingsfrågor. 
Jag är peppad på livet. 

Åt för övrigt ingen frukost idag, jag hann inte med det. Men gjorde fina mackor för någon dag sedan! 


På fredag styrs näsan mot Falun och en helg med väldigt fina personer <3 

Dentjugoniondeseptembertvåtusenfjorton

Höstpromenad, tränar gratis på world class gym, äter quorn, dricker fruktsoppa, fixar till livet, målar naglarna i rosa och det flagnar, syr på min symaskin, lyssnar på föreläsningar, blåser årets sista blåsblomma, promenerar runt i gympaskor. 









Tjugoåttondeseptembertvåtusenfjorton

En liten update från min lilla lya i Västerås. 
Idag har jag vart och kollat på fotboll. Träffat Micke. Bevittnat hur två stackars fotbollsspelande tjejer hoppar upp och ska nicka samma boll - den ena tjejen knäcker näsbenet mot den andra tjejens tinning. De får åka med ambulans där ifrån. Fotboll är en farlig sport. 




Sedan har jag även saknat massa personer idag. Lite sådär för mycket. Saknat fina vänner. Saknat å umgås med fina vänner. Saknat kärlek. Saknat personer som betyder lite för mycket och är väldigt speciella och har en speciell plats i mitt hjärta. Det är så jobbigt att sakna personer. Är just nu i skrivande stund lite ledsen i själen för att jag saknar så många personer. 

Vidare så har jag kommit fram till att jag ska försöka bli medlem i någon kör. Jag saknar att sjunga så varför inte börja sjunga i kör? Det är veckans grej - hitta en kör att sjunga med i (som är gratis, som inte har någon medlemsavgift, och man ska få gratis kaffe om de har fikarast). 

Godnatt mina vänner. Nu såhär kvart i tolv ska jag äta en knäckebrödsmacka med ost, borsta tänderna och sedan sova. 

Tjugoandraseptembertvåtusenfjorton

En liten uppdate från min lilla pluttiga fina lägenhet i Västerås.
Förra veckan blev jag av med min rosa fina pärla till cykel (någon idiot förstår tydligen inte att man inte tar cyklar som är låsta bara sådär). Men skadan är åtgärdad, jag har en ny svart cykel att glida runt på så jag överlever. 

Dagen till ära har jag mensvärk från helvet, jag har kokat min menskopp och tackar glatt för att menskoppar finns. I dagens brådska köpte jag fel sorts bindor med hem, men de visade sig vara en superbra sort, så de gjorde mig ingenting. 




Idag har jag även varit och tränat på 24seven fitness gym och varit inne på derastjejgym. Helt ok. Men jag saknar Faluns Friskis och svettis. 

Jag hatar att alla plomon på mitt plomonpallarträd nu nästan fryst under natten vilket är lika med inte så goda plomon. Jag kommer sakna att få gratis plomon. Nu snart måste jag ju börja köpa frukt (stackars min studentekonomi). 


Gick även en fantastiskt fin morgonpromenix idag i långsamt tempo. Fick en fin bild på fina tågspår. 
 

Nu borde jag plugga, jag har en rapport samt en uppgift om folkhälsa att skriva. Men imorgon fixar jag folkhälsan så får onsdag, torsdag och fredag ägnas åt rapporten. Kärlek till livet (och jag lovar att det kommer bli bättre med uppdateringar snart, eller ja, nästan lovar) 



Åttondeseptembertvåtusenfjorton

Här bor jag 










.






Sjätteseptembertvåtusenfjorton

Jepp jag lever. Jag har runda glasögon och känner mig gammal.







2 september

Hej och förlåt bloggisen. Brutalt dålig uppdatering från min sida sen jag flyttade till Västerås, egentligen inte okej och jag har inget att säga till mitt försvar. Kaos kanske jag kan säga. Men men, jag uppdaterar nu. 

Så alltså, jag bor i en 25 kvadrat stor lägenhet (bilder kommer i ett annat inlägg jag lovar). Jag cyklar olika konstiga vägar till skolan varje dag. Vi har två veckor som kallas rookieperioden. Under denna period är jag tvungen att bära ett rosa band i håret med mitt namn på och sedan delta i massa konstiga aktiviter. Första kursen i skolan har precis dragit igång och de är ganska okej. Böcker är beställda och första seminariet är om ca 2 veckor. 
Dagen till ära är jag ledig. Jag har varit och simmat och sitter nu och avnjuter min kokosmjölksgegga med kakao och chiafrön. Jag har äntligen även funnit en återvinningsstation (haleluja!!!) och äntligen lyckats slänga alla kartonger som jag har haft ståendes i min lägenhet. 
Mer på schemat idag är att läsa ett kompendie, handla chiafrön och handla handdukar som inte luddar av sig när man torkar sig på dem. Men allra först ska jag ta och döda en geting som håller på att göra mig tokig och stör min fina lunchstund i solen vid hamnen.  








RSS 2.0