Everybody is a genius


They say we're too young to love, but maybe they're too old to remember


Bussen 06.27

Sitter i min säng. Jag har stirrat på min tekopp på sängbordet i ungefär fem minuter. Jag är för lat för att gå upp ur sängen, och jag är alldeles för lat för att ta min för något. Det regnar utanför mitt fönster och jag kan höra hur dropparna piskar mot rutan. Det är sista dagen av frihet. Det är sista dagen på sommarlovet.

 

Jag sov hos min fina älskling i natt. Blev lite sent innan vi kom i säng, (varför tänker jag inte riktigt delge, men när jag skriver såhär kan ni antagligen räkna ut vad vi gjorde) upp tidigt som sjutton och jag åkte med 06.27 bussen från Borlänge mot Falun.  När jag kom hem väntade mysfrukost med Pappa, Annika, och småsyrrorna. Te och gomacka, de är toppen. Sen åkte de till jobbet och skolan, och jag däckade i min säng och har sovit från kvart över åtta till ungefär tio i tolv.

 

Känner mig lite lat nu, men det kanske jag får vara eftersom det är sista sommarlovsdagen. Det är väl idag om någon dag som jag ska njuta av att inte behöva göra någonting. Att inte ha några måsten som jag måste göra. Funderar ändå på att tvinga mig ut på en joggingrunda i regent, men får se hur det blir med den saken.

 

Avslutar med en bild på denna fina konstiga fågel, känner mig ungefär lika aktiv och atraktiv som denna fula skapelse, som sitter på sin gren och latar sig. 

 

 

 


I Universeums djungel

 
 
 

Teardrops

 
 
 

LOL - Lots Of Love

 
Jag ser ut som en mupp, men den bjuder jag på!

So real, so close, Love

I won't let you go.

Jag är så otroligt kär. Kär i en så underbar person. Bara jag blundar ser jag honom framför mig. Hans armar, hans röst. Hans ögon, hans händer brännande på min kropp. Hans sätt att se på mig, och hans kyssar. Han fyller mitt liv med kärlek, underbar kärlek som jag knappt kan förstå att jag förtjänar. Han är världens bästa pojkvän. Skämmer bort mig med kärlek, får mig känna som om att jag svävar på moln. Han säger att jag är vacker, han säger att han älskar mig. Jag älskar hans sätt att se på mig, hur han flyttar mitt trassliga hår, hur han tar på min kropp. Varje gång hans läppar möter mina brinner det i hela mig, jag vill bara vara nära. Jag är galen i honom. Mitt hjärta brinner, jag brinner.

 

Jag känner mig så trygg när jag är med honom. Jag har aldrig känt så här, aldrig någonsin. Jag vill att det ska vara förevigt. Varje minut, varje sekund jag inte är med honom saknar jag honom så att det gör ont. Jag trodde inte att jag kunde älska en människa så mycket att det gör ont, men jag vet det nu, jag kan, jag gör det just nu.

 

Jag lever i en saga, och jag tänker stanna här. Love you forever.


Mosad bananfluga i min hand

Mosade just en bananfluga, den fick verkligen en hemsk död, förlåt lilla fluga, men jag tyckte verkligen inte om dig. Den är numera begravd i ett papper som ligger tryggt i papperskorgen. Känner mig lite brutal. Inte okej, jag som ska försöka bli snäll och söt igen. 
 
Målade naglarna i ett försök till att se söt ut, men med militärtröja utsmetat smink och camouflage shorts så är det ganska svårt att känna sig söt. Det spelar ingen roll hur många vackra rosor jag målar på skira naglar, jag kan inte bli söt ikväll. Får försöka mig på den uppgiften imorgon. 
 

Blåklintsblå

 
 
 
Fotade Filippa här för ett tag sedan. Hon är bara så otroligt söt, så jag kunde bara inte låta bli att knäppa några kort. 

What ever they do leave it tonight and go your own way

 




RSS 2.0