Densextondedecembertvåtusenfjorton

Klockan är kvart i åtta jag är slut och helt död. Jag borde plugga men jag orkar inte, mina ögon bara rasar ihop när jag försöker läsa. Nu ligger jag nedbäddad i min säng och vill inte röra mig en millimeter. Dubbla täcken, fem kuddar, tjocktröja, raggsockor, vetekudde. Love life 




Dentolftedecembertvåtusenfjorton

Jag åker tåg och äter mandariner, bytte från linser till glasögon på ett alldeles för fullt tåg, dricker vatten ur vattenflaska, läser fina texter på Facebook och känner ingen mig i lite för många utav dem. Jag ska hem och träffa den finaste människan som finns, nu står jag och fryser på stationen i sala och väntar på ett lite för sent tåg. Älskar livet! 




Dentiondedecembertvåtusemfjorton

Gå ut och gå, demonerna tycker inte om frisk luft. Säkert. Det är demoner överallt som vandrar omkring och ser ut som osteoblaster i lakuner. Nä fy. Jag har tentapluggat hela dagen, och jag har ett wi-fi som inte fungerar. Jag är trött och det känns som om att jag inte kan någonting. Jag har tenta imorgon. Jippi. Nu ska jag ringa Telia support och samtidigt försöka lära mig baksträngsbanan. 




Denfjärdedecembertvåtusenfjorton

En liten uppdatering i bilder. Paulina var på besök, jag har lagar cykel, bakat lussebullar och en massa massa mer egentligen, men de här är en liten del som lyser upp i tentapluggandets mörker. 

















RSS 2.0