Torsdag

Sitter och fryser om händerna, jag blir verkligen aldrig varm. Var och simmade i morse, simmade 1500 m och är faktiskt riktigt nöjd. Efter det har jag suttit och läst, pluggat lite svenska, och nu ska jag ta och tillaga lite lunch. Eftermiddagen består av att rita mönster till min studentklänning, och sedan ska jag till åka till stallet.
Ha en bra dag!
 

Kladd


 
Är så otroligt trött idag, har ägnat någon timme till att kladdmåla och ta det lugnt. Min kropp strejkar, den vill inte vara med, jag är helt slut. Men nu ska jag ta nya tag och baka kärleksmums som mor min ska ha med till sin kör.  

Promenad




2014-02-25

Tisdag idag och mormor kommer och hälar på! Idag har jag ett kul schema: bullbak, promenad, tyskaplugg, matlagning med mormor, och som pricken över i:et så ska jag på ett cirkelfyspass på friskis ikväll. Idag känns det som om att det kommer att bli en bra dag. Är toppentaggad på dagen.

 

För tillfället promenerar jag omkring hemma i mina nya Dr. Martens och försöker att gå in dem. Försökte gå in dem för ca två veckor sedan, men då fick jag sådana brutala skavsår och en infekterad häl så jag fick ge upp. Men nu är jag på g igen, men tar det lite pö om pö nu, för att undvika skavsår. 


Happy



Jag har haft en toppenhelg den här helgen. Jag var ledig i söndags så att jag äntligen fick en hel dag ledig med Sebastian, det har jag saknat. Vi va och klättrade, och oj vilken träningsverk  jag hade idag. Toppade dagen idag med ett Boxpass på Friskis med mamma, bättrade på träningsverken en aning. Bra dagar helt enkelt. Jag är så lycklig och glad just nu! 

112 dagar

Ja, nu är det bara 112 dagar och 14 timmar kvar tills dagen är kommen då jag ska ta studenten! Jag är så peppad! Beställde balklänning igår (!) Så nu väntar jag med spänning på att jag ska få ett stort paket på posten. Den här klänningen blev det efter mycket om och men. 
 
 
 
En superfluffig prinsessklänning, jag ska inte ha den i rosa utan jag har beställt den i ljusblått. 
 

Fredag!

Äntligen fredag igen! Det ska verkligen bli skönt med helg. Inte för att min vecka har varit hektisk på något sätt men det har vart massor av grejor hit och dit som jag har vart tvungen att fixa. 

Idag kommer det att bli en bra dag känner jag, är riktigt taggad faktiskt. Först blir det en snabbis till skolan och ha ett möte vid tio, sen lunch, där efter träning, hem, åka till Sebastian, sen middag med hans familj och sen ska vi på Ken Ring på liljan. Det var mitt schema för idag, jag ska försöka att klämma in lite plugg (behöver skriva på en uppgift till tyskan). Men om inte annat så får jag göra det på söndag. 




13/2

Torsdag. Har pluggat nästan hela dagen, skrivit listor till FN-rollspelet, kollat på sommarjobb, skrivit på min debattartikel på tyska. Nu ska jag strax styra kosan mot stallet och jag ser fram emot en hopplektion ( håller tummarna att jag inte flyger av). Sen så ser jag fram emot ett nattligt samtal med min bästaste vän Paulina! Puss på er alla
 
 

Torsdag

Är ledig idag från skolan idag, skönt. Har sjukt ont i min vänstra fot, infekterat skavsår, och svullen ända upp över fotknölen. Det var skönt att slippa packa in den i ett par skor för att kämpa mig till skolan, känns bra att kunna sitta hemma och plugga. Måste bara hitta motivationen till att vara effektiv och produktiv igen. Det har vart så svårt att hitta ett tempo som funkar, ibland har jag jättemycket att göra i skolan och ibland väldigt lite. Jag måste finna orken att komma tillbaka in i takten igen. Undvika att halka bakåt och inte ramla framåt och slå i näsan. Jag måste finna motivation att orka framåt lite till och inte sluta kämpa såhär på den sista terminen på gymnasiet. Men det känns som om att jag alltid kämpar på med allt tills jag spyr, men jag funderar alltid över vad det egentligen ska tjäna till. Är det lära för stunden eller lära för livet? Jag vet inte, men ibland känns det verkligen som om att jag bara lär för livet.

 

Men nu ska jag inte vara bitter. Jag ska ta och hugga tag i alla skolarbeten nu. Det jag har att göra idag är;

•        Analysera klart mitt tal till svenskan

•        Skriva klart rapporten om mental träning till träningsläran

•        Skriva klart guiden till FN-rollspelt

•        Redigera och förbättra ett tal till retoriken

•        Läsa kapitel 3 i boken Am kürzeren Ende der Sonnenalle

 

Är nästan lite peppad på att börja plugga nu. Har saknat det lite (hehe hur man nu kan sakna det???) Men känslan när man har gjort klart en lång rapport är fantastik.

 

Hoppas alla har en trevlig torsdag för det ska jag ha. 




RSS 2.0