Måndagendentjugoniondeoktobertvåtusenarton

Hej allihopa! 
Länge sedan jag orkade skriva ett inlägg här, men nu kommer en liten uppdatering! 

Jisses vad trött jag är! Denna omställning till vintertid är inte nådig som småbarnsförälder. I söndags vaknade Ellie 04:30 och ville gå upp! Det va bara att starta dagen. Usch. 

Det känns som om att Ellie överlag sover sämre nu. Vi har provat att flytta henne till eget rum om det skulle hjälpa, men hittills har jag inte sett nå resultat. 
Försöken att få henne att sluta äta på natten har gått åt skogen. Hon vaknar bara oftare och är superhungrig. Någon som har några tips för att bli av med nattmatningen? Kommentera gärna!
Just nu vaknar Ellie 3-4 ggr/natt och tycker att det är morgon 05:30. Inte mycket sömn för mig alltså. Känns som om att jag går som en zombie hela dagarna. 

Lilldamen börjar bli stor, vill absolut inte ligga ner utan ska bara sitta upp! Hon ska ha allt som jag håller i, drar och sliter. Är envis som bara den och har börjat slänga saker på golvet... I vikt har hon passerat 8kg gränsen och är 72cm lång såhär vid 7 månaders ålder. Vi har bytt ut babyskyddet mot ny bilstol och så har hon nästan vuxit ur badbaljan. 

Jag tränar på tillsammans med Linn, gym minst 2 dagar i veckan och totalt minst 5 pass i veckan. Träningen går framåt och jag känner hur muskelstyrkan äntligen börjar komma tillbaka till där jag var innan graviditeten. 

Annars så flyter livet på! Jag har det så bra! 
Avslutar som vanligt med lite bilder

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




RSS 2.0