Snuvig, det är helt galet

 Ja, jag är sjukt snuvig, hade tänkt mig en sväng till friskis idag, men så blir det nog inte. Jag snorar som en galning, och jag är så trött på det. Jag vill bli frisk och fullt fungerande, och inte behöva sitta hemma i tights och tjocktröja och ha halvt feber och snora. Jag vill dansa fuego på friskis och hoppa runt på gympapass. Nej, fy vad jag vill bli frisk nu. 
En fin blid som min underbara vän Paulina tog på mig och Sebastian får avsluta detta inlägg som bara är fyllt med klagomål. 
 
 

Morning light

 

Buss

Jag undrar hur många timmar jag spenderar sittandes på en buss varje vecka. De blir en kvart hit, tjugo minuter dit, och en halvtimme farandes åt något håll. Det känns inte som så mycket tid, men om jag slår ihop allt, då måste de bli jättemånga timmar. Bara en vanlig vardag kan bli 15 min buss till skolan, 15min buss hem, 15 min buss till träningen, och så 30min buss till Sebastian. Det blir en timme och en kvart som jag spenderar på buss på en dag. Så lite mer än en timme av mina vakna timmar sitter jag på en buss påväg någon stans. Så alltså i stora drag åker jag buss 7-9 timmar på en vecka. Det är ganska mycket tid, men att transportera sig någon stans de tar tid. Speciellt när man måste ta hänsyn till busstiderna.
Puss och äppelskrutt, nu ska jag hoppa av en buss för att sedan hoppa på nästa! Jag älskar verkligen alla bussbyten!


Jag älskar dig


Måndag igen

Vad ska jag säga, de är måndag igen, och jag vill bara spola fram tiden så att det blir fredag igen. Jag är verkligen i behov av ett lov just nu. Måste stå ut den här veckan, sen är det höstlov! Sitter just nu på bussen påväg hem från min fina älskling. Jag spenderade natten hos honom, det var underbart. Varje minut som jag är med honom mår jag så otroligt bra, det är nästan lite svårt att förstå hur en människa kan få mig att må så bra. Men det gör han, jag är alltid lika lycklig varje minut jag är med honom.

Nu blir de till att hoppa av bussen och knalla sista biten hem, och sen äta lite frukost och sen ta bussen till skolan. Yej! Heja mig...


Gult

Ja, idag är det lördag. Jag har kollat på Eric Saade live på svt, och har konstaterat att jag inte är ett fan av honom. Han sjunger bra ibland, men långt ifrån alltid. Han är som en hoppande stutsboll på scenen. Ganska roande att se på.

 

Idag borde jag ha pluggat fysik, men de har jag inte gjort. Jag orkade inte det just idag, jag tänkte bara ”vem orkar plugga på en lördag?” Så jag struntade i det och lät min fysikbok vackert ligga kvar på skrivbordet i sin hög med papper, block och matteboken.  Jag skrev tidigare att jag hade fysikprov, (eller skrev jag det?) men i varje fall så klarade jag inte det. Jag ska göra omprov som vanligt. Dock så är jag inte bedrövad över huvudtaget, för hela min klass har fått underkänt på det provet. Jag menar verkligen alla, alla kuggade på fysikprovet.  Så nu ska det bli intressant att se om min fysiklärare kommer att reagera, eller om han kommer fortsätta att lära ut med sitt opedagogiska lärosätt. Får se på tisdag om det kommer att ske någon förändring.

 

Sitter nu och myser framför en brasa, har gosat ner mig i mjukisbyxor, en stor stickad töja, har raggsockor på fötterna och har en rykande kopp med ingefärs och citron te.  Livet är nästan perfekt nu, det enda som saknas är min fina pojkvän. Jag saknar honom så otroligt mycket. Jag saknar honom mer och mer för varje dag som går. Även fast jag var med honom i måndags och tisdags, så känns det nu som om att jag inte har träffat honom på hur många veckor som helst. Saknar honom mer och mer för varje minut som går.

 

Ska ta och rycka upp mig nu, ska fixa till mina naglar nu, mitt nagellack har blivit avskavt, och jag har fobi mot sådant. Så nu ska jag måla naglarna gula med vita prickar på.

 

Pusspuss äppelskutt


Torsdag den 18 Oktober

Då är det torsdag igen, veckorna går så fort, jag hinner inte riktigt med. Har vart sjuk i två veckor nu, men känner äntligen att jag är redo för att dra igång kroppen igen, känner att jag behöver det eftersom jag börjar stå framför spegeln och vrida på mig och tycka att min mage ser tjock ut. Så nu ska jag ta tag i det här. Börjar med att gå på min ridlektion idag, (hoppas på ett jobbigt hopp eller dressyrpass).  Fortsätter sedan imorgon med ett gympass efter skolan, ska dock ta det lugnt och bara köra crosstrainen en stund och sedan göra lite bålstyrka bara för att komma igång. På lördag tar jag sedan ett spinning pass på morgonen. Så jobbar jag på söndag, och på måndag vet jag inte vad jag ska köra för pass på friskis, men något får det bli.  

Jag har insett att jag inte riktigt har så mycket att göra utöver skolan, visst jag har kompisar och så, och jag jobbar och är engagerad i olika föreningar, men jag har inte direkt något eget fritidsintrese utöver träning, fotografering och musik. Så när jag såhär en vanlig torsdagseftermiddag inte har något skolarbete som jag verkligen måste göra så kommer jag knappt på något att göra. Jag kan inte vara ledig, jag måste nästan ta fram matteböckerna och börja räkna på det kapitel som vi ska starta upp imorgon bara för att känna att jag gör något vettigt.  Eller så ska jag böra skriva på min bildanalys.

Hade för övrigt en bra dag i skolan idag, hade fysikprov och jag har än en gång konataerat att jag är sämst på fysik.  Jag kan bara inte få det att fastna i mitt huvud. Hur mycket jag än pluggar så kan jag inte komma ihåg hur jag ska räkna när jag väl sitter på provet. Men jag kan ju inte vara bra på allt hehe, jag har ju andra bra sidor, jag är till exempel bra på att måla naglarna, det är också något som är nästan lika kvalificerat som att räka fysik. 


Letade efter någon rolig bild att avsluta detta inlägg med, så hittade jag bilder på mig från när jag gick i åtta och nian. Lite kul faktiskt. Så dom får avsluta 


 

 

Choose your last words, this is the last time

 

En lista skriven mitt i natten

1. Jag kan inte sova
2. Jag har skrivit en text om hur jag och Sebastian träffades, där jag även tar upp varför jag har varit osäker när killar har rört min kropp, och varför jag har varit osäker när det handlat om sex, sjukt personligt. Kommer ALDRIG att publiceras. Men det var skönt att skriva ner det, Och nu vet alla att jag gjort det (Sjukt intressant fakta, hehe)
3. Jag har omålade naglar, känner mig naken.
4. Jag har hosta och är förkyld.
5. Jag gillar inte ingefära.
6. Jag vill träna
7. Nu är det fastställt, jag är exakt 170 cm lång
8. Jag har skostorlek 38
9, Min lugg borde klippas.
10. Jag kommer vara jättetrött imorgon.
11. Jag har fysikprov på torsdag
12. Jag har hittat en ny låt som jag spelar sönder på spotify (Filter av Mitt piano)
13. Jag saknar min underbara pojkvän.
14. Jag känner ett starkt behov utav att köpa body lotion från APOLIVA med innehållsförteckning som lyder följande Innehåll: Aqua, cetearyl alcohol, octyldodecanol, glycerin, butyrosperumum parkii butter, isopropyl myristate, glyceryl stearte, dimethicone, sodium lauroyl glutamate, stearte acid, phenoxythanol, parfum, propylparaben, carbomer, tocopheryl acetate, betaine, methylparaben, sodium hydroxide.


Det går en man i dina skor

Fotade med syrran idag 
 
 
Jag kunde nästan inte sluta skratta när jag tog den här bilden, alltså, Sara ska inte posa med skottkärror. 
 
 



RSS 2.0