Paraplyn dansar över himlen

Det är valborg och livet är bäst.


Neeeeej

Jag säger bara NEj, NEJ nej! Jag vill inte mera. Jag vill bara gå och lägga mig under mitt täcke och komma till en annan värld. Jag hatar skolan, jag hatar fysik, jag hatar matte, jag hatar mina p-piller som nu ger mig hämska humörsväningningar igen. Bläh på livet.
Jag vill inte ha svenska nationella prov imorgon, jag vill inte skriva en text under tidspress. Jag vill inte heller ha prov på geometri delen i matteboken imorgon. Dock kanske jag kan något nu, men inte mycket. Jag känner mig bara sämst, jag gör folk ledsna, och mitt humör går upp och ner. Just nu sitter jag och gråter, jag låter tårarna rinna och känner mig världelös. För jag har egentligen ingenting att gråta över. Jag är bara en mes. Punkt slut, konstaterat, jag är en mes. Mitt smink har runnit in i mina ögon, mina linser skaver. Jag har mascara-kladd på kinderna,  och mitt hår är ett enda stort trassel. Fan vad vacker jag är. Nu får det vara slut på det här, jag ska skärpa mig.

I solen på en parkbänk

Ja, då sitter jag här på en parkbänk. Jag är barnvakt till Alva och Amanda och eftersom dom ville gå till lekparken så snäll som jag är så sa jag Ja! Så nu sitter jag här, ser ut som en mupp och kollar med ett öga på när dom leker affär och jag får provsmaka alla olika sorts sandtacos, geggatacos, och knapriga kex i form av löv. Jag har snott pappas stora blå stickade tröja och lyssnar på Justin Bieber, känner mig lite smått knäpp. Önskar att jag var någon annan stans och hoppas på att min natt ska bli underbar <3 Jag saknar min älskling, och jag vill bara ligga bredvid honom och känna hans armar runt min kropp. Eh, till baka till verkligheten, och snadtacosarna.


Såhär känns det just nu...


Det tals om att kämpa


Nu


Take what you need


Känner mig duktig

Jepp, det är som rubriken säger, nu känner jag mig duktig. Har nyss varit ute på en 8 km lång joggningrunda med min söta hund Tenson, och bränt lite kalorier! Ska snart åka till stallet och mysa med hästarna, för att sen avsluta dagen med en ridlektion. Tror det är dressyr på schemat, så snacka om att jag kommer ha träningsverk imorgon. Men föst ska jag få äta lite mat som min kära lillasyster Frida har lagat, (hon hade hemkuskapsläxa, hehe)


Genom en allé, långt bort utan att veta vart vägen leder någon stans

Idag är det torsdag. Påsklovet närmar sig sitt slut, och jag tycker det är ganska tråkigt. Men idag ska jag till stallet, och snacka massor med Lina. Jag måste verkligen fråga ut henne om allt, hun har ju skaffat ny boyfriend utan att berätta någonting för mig. Jag saknar henne massor, så nu ska det snackas!
Ska ta å pysa hem till mamma, känner att jag behöver lite privet time. För här kan ma aldrig få vara ifred och tänka, utan det är alltid massor av människor överallt, och alla vill mig någonting. Jag måste verkligen få tänka, för i min hjärna är det kaos just nu, och jag måste få ordning på alla tankar.
Just nu skulle jag bara vilja ta med mig alla underbara och bra personer som jag tycker om och gå in på en ny väg, gå genom en allé utan att veta vart vägen leder. Hoppas på att jag hittar något nytt och spännande, att jag kanske hittar en sagovärld, där man kan skriva sin histora själv.

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar.


Till min älskling

Jag vaknade nu mitt i natten

Vaknade och saknade dig

Jag saknar dina andetag,

Jag saknar dina armar runt mig

Jag saknar känslan av att vara helt trygg när jag somnar

För den känslan finns bara när du är hos mig.

 

Du ska veta att det är du som gör mig hel

Att det är du som gör min himmel blå

Och det är du som gör att jag orkar mer

 

Jag tycker om dig så mycket,

Men det är ord som egentligen inte räcker till.

Jag tror de rätta orden är Jag älskar dig.

Jag hoppas att du förstår det.

För du är allt jag någonsin kan önska att få.


För det är så jag säger det, du är bland det finaste jag vet.


Hårbandskolijox, duggregn och kameran i högsta hugg


Tisdag

Idag är det tisdag, en vanlig tråkig tisdag. Det är påsklov, och jag har sovit i tio timmar. De är fortfarande mörkt i mitt rum, jag har persiennerna nerdragna, och fönstret på glänt. Ute låter det som om att det regnar, och har ingen lust alls att kliva ur min varma gosiga, mjuka säng med mitt tjocka täcke och se efter om det verkligen regnar.

Mitt hår luktar hårfärg, för igår blekte jag hela mitt hår från min mörkbruna färg till ljusbrun, och sedan färgade jag i en mer kopparfärgad brun. Så nu är mitt hår ganska slitet, och trött och vill inte riktigt vara med mig. Men de blir nog bra igen efter några inpackningar. Intressant info, jag vet. Men det är detta som fyller mina dagar. Så idag ska jag nog träffa min underbara pojkvän. Jag har ingen aning om vad vi ska göra men de spelar egentligen ingen roll. Han är bara så fantastisk. När jag är med honom känner jag mig så trygg, du vet den där känslan som säger att ingenting i hela världen kan göra illa mig just nu. Den känslan har jag när jag är med honom. Det är samma sak när jag sover tillsammans med honom, då är jag trygg. Jag drömmer aldrig några mardrömmar. Men när jag sover själv så brukar jag drömma minst en mardröm per natt. Typ som i natt, då drömde jag en jätteläskig dröm om att jag var jagad av någon. Och du vet när drömmen är så läskig så att man vaknar med ett ryck, precis så var min dröm, så jag var nästan andfådd när jag vaknade. Det gillas inte.

Men nu ska jag knalla upp och käka lite frukost, även fast jag inte gillar frukost, så måste jag äta de ändå.


Alla är vi genier, men om vi dömer en fisk efter hur bra den är på att klättra i träd så kommer den gå runt i hela sitt liv och tro att den är värdelös.

Kom ihåg att du är smart,  och bästa precis som du är. För ingen ska dömma dig efter det du inte är så bra på, utan de ska se till de talanger du har. För oavsett vilken din talang är, så är du ett geni.

Pausknapp

Jag har typ 1000 saker att göra, och jag känner att jag hinner inte alla med det jag måste göra. Jag är trött på alla måsten, jag vill bara göra sker som är kul. Jag vill kunna tycka på en pausknapp, göra alla tråkiga måsten, och sedan trycka på play igen och ha kul. Jag är trött på skolan, jag är trött på alla tråkiga rutiner, jag är trött på att känna mig stressad. Jag saknar min fina älskling, och vill bara träffa honom nu! Så snälla kan inte jag få bli jättesmart, uppfinna en apparat som pausa tiden. Då skulle allt bli tipptopp!




RSS 2.0