Ibumetin

Sjukanmälde mig idag. Jag vaknade med sprängande huvudvärk, och illamående. Kravlade mig upp ur sängen, och allt snurrade. Tog mig upp, och lyckades pressa ner en risifrutti till frikost, sen mådde jag mer illa. Så, jag startade datorn och började arbeta med min historia uppgift. Har nu suttit och skrivit om korstågen, raderat, och skrivit nytt. Raderat, och skrivit nytt... Just nu känns det som om att jag står och trampar på samma ställe. Men jag vet inte. Är vid slutet i varje fall. Eller ja, på mitten av min diskusions del. Men jag gjorde ett avbrott när min huvudvärk gått över, efter 2 ibumetin, och fotade lite nere på bryggan, och gjorde en ny design. Lite roligare, men nu måste jag skriva klart, och sedan sätta tänderna i ett helt halvt kapitel matte.




Onsdag

God morgon allt vackert folk! Nu ska jag starta morgonen bra med ett hello kitty plåster på tummen och ett idrottspass med klassen vid kolgårn. Ha de gött// Emma


Pinsesstårta


Blond, och brunett




In the woods






Dalagården

Sitter med Lise, Emil, Lisbet, Sofie, Mickaela och Max på dalagården i svärdsjö. Ska vara här hela dagen, med skolan. Och hela natten, och hela morgonen... Så ha de gött!!

People cry, not because they're week. It's because they've been strong for too long. -Maria Emilsson

Kolla denna grymma tjejs blogg! Tryck HÄR, och HÄR. HäR och HÄr


Skyscraper


I remember

Jag kommer inte glömma bort vad du gjort.

Apple


Many words, I do not know if they stuck together, because I know I have no idea what I wrote.

Ja, jag har försökt att skriva väldigt länge, men det blir aldrig av. Egentligen borde jag ha massor att berätta, jag gör ju så mycket, och har nästan aldrig tid över till att bara ta de lugnt och kolla på film. Men när jag väl sätter mig för att skriva något vettigt, så är det enda mina fingrar vil skriva är om min hopplösa kärlek. Det är så personligt men ändå inte. Jag säger ju aldrig att jag älskar någon. Eller jo, mina underbara vänner, de är guld värda. De är bäst, och finns för alltid. Men jag undrar på riktigt om jag någonsin kommer att träffa någon som kommer att stå ut med mig. Jag är ju så dryg, jag pratar non stopp, och väldigt snabbt.  Ibland går jag klädd i klänningar med tyllkjol, och randiga knästrumpor. Jag älskar att vara glad, skrattar, och sjunger hela tiden.  Jag är konstig helt enkelt. Inte för att jag kommer att ändra på mig, jag är jag och så är det.  Men ibland önskar jag att jag vore den typiska svensson, som alltid stavar sitt efternamn med två ss. Då vill jag inte heta Gommel, och vilja stå på torget och dansa vals, med den perfekta killen. Men ja, just idag, ikväll så är jag bara jag Emma Gommel.

Så nu kan jag bara börja skriva de jag ville skriva från början. Jag sitter och tänker, tänker på massor av skit. Tänker på att jag vill sjunga duett med någon, stå på torget och dansa vals och sjunga Can I have this dance tillsammans med den perfekta underbara killen.  Så är jag, och så är det bara. Jag vill hoppa på ett ben över torget med den jag älskar. Jag vill att han den ”rätta” Ska kunna gå och hålla mig i handen framför alla, och kunna säga till sina vänner att jag är den tjejen han älskar, trots att jag gillar att gå omkring i en gul kavaj. Jag vill vara kär. Eller jag kanske är kär. Eller jo, jag är kär, i en person som jag aldrig kan få. Jag vet de, men jag kan aldrig på honom ur mitt huvud. Han är där, och varje gång jag ser honom så sticker det till i hjärtat.  Men han är inte den som skulle dansa vals med mig. Så trotts att ag tror att jag gillar honom, så måste jag se till att vi inte skulle passa tillsammans. Så jag ska ge upp den kärleken, och fortsätta kolla på fina filmer om sann kärlek. Drömma att jag är den snygga tjejen i huvudrollen, som den snygga killen blir kär i. Låtsas kan man alltid.

Thank you for listening, over and out.  


Mushrooms


♥ Älskar er ♥

Underbara Paulina och underbara Tora, ni är bäst! Tack för ett fint födelsedagsfirande! Ja, världens goaste tårta, och världens finaste pressenter! Är jag lyckligaste, eller lyckligast? Och har jag världens bästa kompisar eller? Jo, det är helt klart att jag har världens bästa kompisar, som bryr sig, och finns alltid där för mig! Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR er tjejjor!♥

"If you love something let it go free. If it dosen't come back, you never had it. If it comes back, love it forever."


Onsdag den 7:de september

Jag har egentligen inte så mycket att säga. Jag har vart på kör idag i alla fall! Helt underbart! Jag är så glad att jag fått träffat alla glada körmänniskor igen. Säger bara myyys <3

Om det är de du tror?

Jag hade aldrig trott på något, om det är de du tror. Jag har aldrig sagt något om dig, om de är det du tror? Jag har aldrig vänt dig ryggen, det är sant. Men vad gjorde du? Sa du inte allt om mig till alla? Vände du inte ryggen till? Jo det gjorde du. Du sårade mer än du vet om. Så jag säger bara det, så du vet.

Gills det?

Jag saknar något, jag vet inte riktig vad det är. Kanske är det kärlek, någon att älska kanske det är? Vill jag vara kär? Ska det vara så här? Jag vill inte vara tom, jag vill inte sakna, jag vill inte vakna. För just nu gör det inte ont. Så snälla låt mig gå på fluffiga moln en stund. Låt mig flyga, nej låt mig sväva. Innan du krossar allt det jag en gång trott. Låt mig vara, du behöver inte bry dig. Jag har inte bett dig om någonting. Eller vänta, gills det när jag bad dig att älska mig?

LOve, LifE


Måndag

Ja, då var det måndag igen då. Måste börja ladda batterierna nu, så att jag orkar jobba hela veckan. Jag börjar inte förens tio idag, så ni får jag ladda batterierna i två timmar!

Matte

Pluggar matte med Emma <3

Torsdag

Sitter i skolan, vill att dagen ska bli kväll så jag får åka till stallet!



RSS 2.0