Flyger högt över molnen, och vet inte vart jag ska landa

Bara så lite kan förända allt. Tänk att bara en enda människa kan betyda så mycket. Att en enda människa kan få mig att sväva på moln, och att jag kan sakna en människa så mycket även fast det bara var några timmar eller dagar sedan vi sågs. Tänk att hela livet kan snurra runt, just på grund utav en människa. Det är lite knäppt. Man borde inte få bli så fäst vid en människa, ändå är det de vi blir när vi blir kära...

 

Ja, flummig start på det här blogginlägget. Ska ta och skriva något som inte är så djupt, eller komplicerat. Hmm, vad ska jag ta och skriva om då?  Jag kan säga att jag har ont i ryggen, och att jag har varit duktig både måndag, tisdag och onsdag och gått upp klockan halv åtta för att åka och jobba på friidrottskolan. Så jag har varit ledare, och idag så hoppade vi höjd, och jag har insett hur mycket jag saknar friidrotten. Och alla småbarn blev jätteimponerade när jag visade hur man hoppade höjd, eftersom jag hoppade när ribban låg på 1, 45m vilket bara är träningshopp egentligen, men det tyckte de var jättehögt. Men jag känner att jag aldrig kommer glömma hur man hoppar höjd, och formen sitter faktiskt i sig, så all gammal träning har inte varit förgäves.  Det var kul när jag var riktigt bra på höjd, det är en sådan häftig känsla när man lyckas hoppa över ribban som sitter så högt upp, och inte ens snuddar den, jag har liksom lyckats flytta min tyngdpunkt 1.60m över marken. Det är ganska coolt. Men nu när jag skriver detta sitter jag på en stol med fötterna tryggt på golvet, och jag trotsar inga gravitationslagar, även fast jag är så lycklig just på grund utav en enda människa, så det känns som om jag svävar på moln.


Ny design på syrrans blogg!

Har lekt lite webdesigner till syrrans blogg!

Jag kallar det hokus pokus, du kallar det medecin

Jag har världens bästa pojkvän, även fast han är knäpp, och tror på naturläkemedel, och vill att jag ska sluta vara som normalt folk som äter panodil, ipren eller ibumetin när de är sjuka. Han är fantastisk som kommer hem till sjuka, sura mig och ger mig ingefäregrejs som jag ska äta för att bli frisk, och kollar på Trassel med mig. Jag är lyckligast på jorden just nu tror jag, för jag har har allt som jag någonsin kan önska mig. Kärlek.

Godnatt

Har tappat min röst. Nu kan jag inte prata.
Jag säger godnatt, och vill ha min röst tillbaka.
Så du som möjligtvis har snott min röst, var vänlig och lämnna tillbaka den senast klockan åtta imorgon bitti tack.
Har ont i ryggen, och har nyss konstaterat att mina glasögon är lortiga.
Livet känns bäst, och tagga friidrottsskola imorgon.

I wanted you to know

Jag vet inte varför jag berättade det.

Kanske för att du frågade vem han var.

Jag brukar inte berätta det.

Jag brukar hålla det för mig själv.

Bara du vet hela sanningen.

 

Vi sa ju att vi skulle vara ärliga,

Och jag kan inte ljuga för dig.

Men bara för att du vet sanningen,

Så vill jag inte att du behandlar mig på något annat sätt än du gör.

 

Visst, jag har ärr inombords som inte syns,

Men du tar sakta bort varje spår.

Varje gång du rör mig, lagar du en lite bit inom mig.

Du som lärde mig att ”jag älskar dig” bara är ord.

Du har visat mig att jag kan bli hel igen.

För jag litar på dig.

 


Celine!

Min finaste du,  jag saknar dig, och hoppas på att vi någon gång ska kunna synka ihop någon tid som vi kan ses. Någon gång på soportlovet kanske? Du är så fin och underbar, ja, jag vill att du vet det, om jag inte sagt det tidigare så säger jag det nu. Du är en av dem som ger mig kraft och styrka, som får mig att må bra.
Min hockeyspelande vän, du är bäst!

Music in my ♥


Det du skrev.

"Vet du hur mycket du egentligen betyder för mig? Hur stor del utav mig du är, hur underbar och nästan overklig du är? Hur bra jag mår när jag är med dig, och hur mycket jag älskar dig" Paulina, du är bäst, och jag vill att vi för alltid ska vara bästa vänner ♥ Kom ihåg det!
Saknar dig som tusan,  och vi måste ses snart. Jag känner att jag behöver lite pepptalk, för nu är skolan skit.

Fysik

Kul jag har som sitter och räknar fysik hemma, snart klar med hemprovet i varje fall, och jag känner mig duktig som har suttit och räknat ur verkningsgraden på en vattenkokare, kokplatta, och en micro. Har lite analys kvar att skriva, men jag behöver inte vara klar för ens imorgon så jag är helt med!

24,3 °C » 41 C°= 16.7 °C= ΔT

1145W * tid 40 s = 1145*40= 45800J

4190* 0,23 kg vatten * ΔT (16,7°C) = 16093,79J

16093,79J/45800J= 0,35.

Verkningsgrad: 0,35

 

 


Kommer ihåg?



Paulina! Vi måste fota snart, och kommer du ihåg när vi fotade bilden här ovanför? Var de då vi fotade med Hampus? Kollade igenom mitt fotoarkiv här på boggen och hittade den här bilden, och bara känner att jag vill ha en ny bild till min header, och du måste vara fotografen! Saknar dig jättejättemycket, även fast vi sågs i fredags. Men hojta till när du sett de här, så kan vi kanske fota medans det fortafarnde är snö ute? Eller så kan vi fota jättefina vårbilder, med fina klänningar? Jag vill i varje fall hinna färga håret rött innan, så de blir toppen.

Dagens smaltips!

Stort kalas när vi firade Alva. Har lite smått ångest för jag har käkat tårta, känner mig lite tjock, och känner att jag måste ta och träna. Men, istället för att masa mig iväg på en promenad sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik. Alva har blivit ivägskjutsad till simskolan  och jag ska snart få tryckan ner mig i min fina baddräckt med fiskar på och hoppa ner i vattnet och träna mina simskolebarn.

Sankar redan min fina som jag har varit med hela dagen igår, men jag vet inte om jag ska ta och bli lite sur på honom eftersom han klankade ner på min bloggning i hans förra inlägg. Men jag tror inte att jag kommer lyckas med att bli sur, även om jag vill. Men över till att snacka om dagens rubrik - smaltips!
Ja, här kommer en bild på dagens smaltips!

Tårtkals när Alva fyller åtta!









Utmaning

Helt plötsligt blir bloggen uppdaterad två gånger på två dagar..sjukt japp jag vet. Det är den anonyma här igen OCH inte nog med det, utmaning på gång. Alla vet vilken låt tracy chapman har gjort, om inte så heter den Fast Car och har nu bestämt mig för att klara av den på gitarr och kunna spela den för Emma nästa gång vi ses. Inte det enklaste för en nybörjare som mig men det är roligt!
Trevlig kväll igår bortsett från att alla bidrag som gick vidare i melodifestivalen var helt värdelösa och det håller nog ni med om, speciellt Mirakel. Jag menar kom igen???? Sverige va händer med er?
jaja, nog om det. Tjatar på Emma att hon ska blogga lite mera och att det ska vara om saker inte bara från vardagen, även kanske lite poesi, låttexter kanske något annat. Varför kan inte dom som kollar detta skriva i kommentarsfältet om någon Idé ni tycker låter bra. Och jag lovar att om inte hon gör det så uppdaterar jag det.
Nu är det snart matdags igen och vi lämnar detta inlägg såhär. Som förra gången vet jag inte riktigt varför jag skriver ett inlägg, är nog bara sugen på det...Ha det bäst och ta hand om er!
länk till Tracy Chapman - Fast Car

Melodifestivalen

Hej!

Idag är det någon helt annan människa som sitter bakom spakarna på denna blogg. Namn blir privat pga emmas krav. Det har gått så långt idag att jag gått med på att kolla på melodifestivalen vilket jag aldrig gör annars. Tycker det är en helt värdelös tävling som bara visar den mest dåliga sidan utav musik Sverige.
Men men det är som det är och jag har egentligen inte så mycket att säga, blir tråkigt om man bara ska klaga också. Så jag ska säga något bra, hade en jätte trevlig promenad med emma över isen idag och genom skogen.
Sen ska det bakas pizza strax och äta godis!
Tack för mig och detta blir nog inte mitt sista inlägg här heller, pga tidsbrist orkar jag själv inte ha en blogg så använder hellre emmas haha!
sköt om er och ha det bäst tills nästa gång vi hörs!
//C

Today


Skulle vilja ha en sådan här tatuering, men jag får väl nöja mig med att måla dit den med bläckpenna.


1,2,3,4...

Ska egentligen skriva min historiarapport nu, men jag hittar inte riktigt motivation till att göra det. Har massor av matte att göra. Ja, jag kan lika gärna räkna upp det jag har å göra i skolan
1. Rapport- ett lands historia
2. Matte
3. Hemprov fysik + lab
4. Kemi - reaktionsformler, alkaner och alkyner osv.
5. Argumenterande text på svenska
6. Två texter att skriva på engelska.
7. Tyska
Det kanske inte verkar så mycket, men det är mycket att göra. Jag säger blä för skolan, och avslutar med ett fint och glatt puss puss och hej!

Försvar

Jag hade bara ett försvar.

Jag kunde bara bygga en mur som beskydd,

det fanns bara lite taggtråd till försvar.

Så vad ska jag göra nu när du flyttat bort varenda sten som blockerade vägen till mitt hjärta?

Taggtråden som skyddade trollade du bort när du för första gången såg mig i ögonen.

Då stod jag där ännu mer blottad.

Det som var kvar var muren, som jag hade lovat mig själv att ingen skulle få riva.

Men dina ord rev ner sten för sten, och muren var inte mycket till beskydd mer.

Jag hade lovat mig själv att inte lyssna till mitt hjärta.

Men det var redan för sent.

Du hade fångat mig.

Så om du vill ha mig, då är jag din för evigt nu.

För man kan väl inte älska någon för mycket?


I miss you


Lyckligast i världen!

Är det tillåtet att vara så här lycklig? Jag är inte säker på om det är det, men lycklig är jag i varje fall. Har smått träningsverk i mina läppar, och jag älskar livet. Mina naglar är rosa, och jag sitter vid köksbordet med håret som ett skatbo, och mina glasögon halvt hängandes på näsan. Det är lördag förmiddag, jag är ensam i huset. Vill att Paulina ska komma hit. Blir lycklig när jag ser att jag har fått ett fint godmorgon sms från en viss person. Han gjorde min dag fantastiskt bra igår, jag saknar honom redan. Och det är till största del hans fel att jag har träningsverk i mina läppar, och bara lite mitt fel. Han är ju för bra på att kyssas. Trevligt nu har jag fått babbla ur mig det. Måste bara säga att just nu älskar jag att vara jag!




RSS 2.0