.

Är arg, trött och ledsen. Orkar inte med mig själv. Jag är trött på mig själv. Usch. Åker till gymmet och gör av med lite ilska. 

En lördag

Storstädning, disk, pesto och matvete. Gos i massor med Sebastian, sen så åkte han iväg och jobbade, så jag hade date först med löpardojorna och sen med temuggen och Linas kvällsbok i några timmar tills jag somnade i soffan. De var min dag igår. Gu vad jag gillar att ha jullov! 




Julmys




Nu var även denna julen slut. Alla juleklappar öppnade, besöket hos farmor och farfar avklarat. Är trött som en tok, men en toppenbra julafton och juldag har jag haft. 

Nu har jag gosat ned mig i en fåtölj hos morfar och ska läsa lite med enbart julgranen som sällskap. De är rätt skönt, skönt att få vara själv i en halvtimme, eller så. Har inte haft tid för mig själv på länge känns det som. 

Men imorgon tar vi nya tag! Då blir det till att loppisfynda på Fredriksbergs loppis och äta julskinkemacka hos morfar. 

God jul! (bara en dag försent) 

Ord

Du frågar mig, jag frågar dig. Att reda ut saker? Jag är konflikrädd. Du vet inte vart du har mig och jag har ingen aning om vart jag har mig själv. Ångest, ångest, panik och stress. Vi borde prata, för du vill inte ha det såhär och jag vet inte vad jag vill. Ledsen i själen, för det gör ont. Jag tror att det är jag som är problemet. Vad borde jag ändra? Mig själv? Kaos och åter igen kaos. Bara tjafs och bråk. Jag borde kanske vara tyst? Vara kvar? Vad är det du vill? Men på just det här så är jag säker. Med hjärtat i handen, och tankar åt alla håll. Jag väntar. Ett svar eller två, många ord till ingen nytta. Jag vet vad jag önskar men säger det ej. Ångest i själen. Jag vill inte göra dig besviken.

Plattan i mattan, räcker det?

Att orka. Frågan är nu har min bil så mycket bensin kvar i tanken så att den orkar ända fram? Är motorn tillräckligt strak så att den orkar accelerera upp till den hastighet som krävs för att jag ska komma i mål innan stoppsignalen ljuder? Räcker det om jag trycker platta i mattan och hoppas på att jag kommer fram? Eller kommer jag missa en kurva och att ligga i diket om jag bara kör på? Frågor, massor av frågor. Jag har inga svar. Det enda jag vet är att min bil går på bränslereserven just nu.

Du ska veta att du betyder väldigt mycket för mig

 

DET BÄSTA DU KAN ERBJUDA NÅGON DU ÄLSKAR ÄR DIN NÄRVARO. HUR KAN DU ÄLSKA OM DU INTE ÄR DÄR?

Tjo. Tappade min positiva energi längs skolans korridorer idag. Har ont i halsen och en snorig näsa. Vaknade nog lite på fel sida idag, trött och irriterad. Har haft tankar som når himmelen som den djupaste delen av havet. Mycket har furit omkring inom mig idag, känslor upp och ned. Fann lite positiv energi idag i alla fall när jag träffade mina gamla konfaledare Micke och Susanne. Micke får mig alltid att må bättre än vad jag egentligen gör, för han utstrålar energi, så jag lånade lite av honom så att jag orkade med dagens strapatser.  

 

Hade körövning inför Faluns Lucia också, på fredag smäller det ju! Då är det vi sju luciakandidater som ska sjunga in för massor av folk och på massor av olika företag! Jag fiskade även tag på lite energi under körövningen, tack till fantastiska Margareta som är så bra på att lära ut sångtekniker, och entusiasmerar.

Jag har även varit duktig idag, jag har rättat tysk grammatik i en lååång text, och påbörjat en rapport om växtfysiologi, så plugget har även fått sitt.

Har även lyckats med att gnälla på min pojkvän på telefon. Förlåt hjärtat mitt för det. (Jag är en riktig grinkärring ibland) Du får tvätta precis när du vill! Jag ska inte bry mig.

Nu är det dags för att se ett julkalenderavsnitt och sedan så har jag en dejt med kudden.

  




RSS 2.0