Love


Jag saknar dig så mycket att det gör ont


Lycka

Lyckan som uppstår när mor min kommer hem och har handlat, och jag ser att hon har handlat mina favorittamponger! Känner att jag för tillfället inte kräver så mycket, bara jag får ha mina fina tamponger från libresse.


Blås och önska

 
 

Sommar

Vill ha riktig sommar nu!

Kråkskratt och godnatt innan jag får fnatt


Världens lyckligaste tjej

 
Lite förvirrad och trött är jag allt, vill inte att det ska vara måndag imorgon, för då måste jag upp och jobba. Lite jobbigt känns det. Det ska regna imorgon, och va kallt, jag ska stå i en simbasäng, det kommer kännas som minusgrader. 
 
Men min älsklig kommer hem imorgon! Jippie! Och till honom vill jag säga;
Du är det finaste jag vet i hela universum och så länge jag är med dig är jag världens lyckligaste tjej.

 

 


På förstasidan

 
Min fina älsking var på SvD kulturs förstasida idag. Lite skojsigt sådär.

Picnik dog, denna uppstod

 
PicMonkey är min nya favvo sida där man kan redigera bilder, precis som Picnik, lite bättre till och med! Gillar denna sida skarpt, för att det går fort att redigera bilder. 

Prästkragar

 
 

Isvindar

Mamma badar och jag sitter på bryggan i tjocktröja. Härlig kombo de där. Isvindar och bad, sol och tjocktröja.
 
 

Visste du?

Nu har jag suttit och läst en massa konstiga saker om killar, eller kanske inte konstiga men visste du att
  1. Killar är piggare än tjejer under dagen
  2. Det föds fler killar än tjejer
  3. Killar lever ett kortare liv
  4. Killars hjärnor är faktiskt större än tjejers
  5. Killar har 50% mer muskler än tjejer
  6. Killar blinkar hälften så många gånger som tjejer
  7. Killars hjärtan slår i allmänhet långsammare än tjejers
  8. Majoriteten av alla killar föredarar telefonsamtal framför sms
  9. Killar är mest självkritiska över mage, bröst och kropps-behåring
  10. Bara 13% av alla killar beskriver i detalj sina hångel/sexstunder för sina vänner
  11. Kilalrs pupiller bilr över 45% större när de ser någon de gillar eller tycker är snygg
Så så är det. Onödig fakta att veta, men de kan vara lite kul att kunna veta. 
 

Mitt hjärta är ditt att förstöra


Knäckebröd, sol, flingor och smör

Nyss vaknat, min kära mor kom ner och hojtade om en sak som jag kan berätta sen. Nu sitter jag här vid fukostbordet och ska käka min frukost bestående av yoghurt, startflingor och hallon! Mums!

Ja, det gör ont

Sitter här, det är sent och jag borde sova men jag kan inte. Magen smärtar och det känns som om att jag ska gå i tusen bitar. Mensmage och smärta. Kvinnans straff. Min vetekudde är så varm så att det känns som om att den ska bränna genom huden, skulle vara skönt det, få lite annan smärta.

 

Jag hatar att ha mens, den bara förstör. Den gör mig grinig och sur, det gör ont. Jag älskar mina piller som gör att jag kan hålla den borta, men även fast jag äter dem så måste jag precis som alla andra kvinnor också ha mens ibland.

 

Jag blir arg på de som inte förstår att jag inte väljer att ha PMS. Jag blir arg på de som skämtar och säger att de har PMS även fast de aldrig haft det. Jag blir arg på de som säger att nu går jag och får lite mensvärk tror jag, fast de inte vet hur sjukt ont det gör.

 

Jag knaprar panodil i en vecka i sträck, jag handlar tamponger. Jag har ont, och är sur, men ler och skrattar ändå. Jag låtsas att ingenting känns, låtsas att det inte rinner blod ut ur kroppen. Jag jobbar normalt, även fast smärtan känns ut i benen. Jag fungerar normalt, även fast det ända min kropp vill är att lägga sig under täcket i min mjuka säng, ligga där i en vecka och vänta på att smärtan ska gå över.

 

Jag måste raka mina ben, för de är stubbiga. Jag känner mig tjock, men jag är inte på smällen. Jag bär glasögon och känner mig ful. Har bara 6 p-piller kvar i min karta, sen kan jag andas ut.

 

Jag har nu skrivit 282 ord med personlig skit. Mitt rum är ett kaos, och jag säger god natt.

 


Lite från Spanien

 
 
 
 
 
 
 

My sister is beautiful

Lite bilder från Saras bal och student
 
 
 
 
 

Midsommar

Midsommar avklarat nu då. Jag kan ju inte påstå att vi var traditionella men folkdräkt hade Mamma och jag i alla fall.

Fina Sara



Russin

Ja, ännu en dag uppe på Lugnet. Startade där idag halv nio på morgonen taggad för simsportcamp. Kämpde på med de ungarna till klockan fyra. Sen när man äntligen tror att JA! nu får jag gå hem, när klockan börjar ticka mot tjugo i fem, så kommer chefen för simskolan och frågar om jag kan jobba på sommarsismskolan idag, efter som hon som skulle jobba har fått solsting. Knäpp som jag är ställde jag upp och plumsade ner i vattnet klockan fem igen, och hade simskola till halv åtta. Sen var det ihopplockning av grejor, så klockan åtta var jag klar. Så när jag kom upp såg jag verkligen ut som ett russin.
Ja, vad säger man 08.30 till 20.00 på Lugnet. Kul liv jag har. Verkligen ett lungt och skönt sommarlov! Nej, jag ska inte klaga, jag älskar verkligen mitt jobb på simskolan. Det är ett så otroligt underbart jobb, och man blir så uppskattad när man är där.

Maskros

Älskar WeHeartit biler!

Kämpat, krigat, sprungit och nu får vi snygga rumpor!

Härligt träningspass med Paulina! Känner mig lyckligast i världen just nu! Jag kommer ha träningsverk och värdens snyggaste rumpa om ett tag!
Dock så är vi inte så glada för träningsverken, våra muskler skakar, och gör ont


Alla är fula någon gång

Jag har avskavt nagellack och mina naglar har gått av och blivit korta. Jag har inte ätit något sen klockan tolv idag, och jag är inte hungrig. Jag ska och träna om en timme med min fina Paulina, springa benen av mig i trappor, och jag kommer vara en svetthög när jag kommer hem. Känns härligt det där.

Har funderat lite idag, och jag har konstaterat att jag är ganska konstant ful när jag jobbar, halvfrägat blött hår, inget smink, och står i en baddräkt eller mjukisbyxor. Jag går i sportbh dagarna i ända, och mitt hår är aldrig fint. Jag har trasiga naglar, och barnen klottrar tusch på armarna. Så den som kan säga att jag är vacker då, den måste vara lite knäpp. Det är samma sak på morgonen när man vaknar, då man har knullrufs och sömngrus i hela ansiktet, ögonen är små grisögon som kisar mot ljuset, då är man inte heller vacker. Men man kan ju inte vara vacker hela tiden. Jag får bjuda på min fulhet och täcka över den lite med ett leende. Inte ens blommorna är fina hela tiden de vissnar ju och dör, så då blir dom också fula. Samma sak med träden. Så, ja, alla är fula någon gång.

Sommarjobb

Mosade tår, en doft av klor. Simsportcamp intar bowlingbanorna och Daniel tror att han är bäst, men blir i själva verket utklassad av alla andra. Jag älskar mitt sommarjobb!

 

 

 

 

 


Jag älskar dig så att jag går sönder

Vad gör man när det finns en enda människa på jorden, den där unika den prefekta människan som man bara kan drömma om att ha som pojkvän, vill ha dig.
Jag tror inte jag har fattat att de hänt mig. Jag har den mest underbara pojkvän man kan tänka sig. Han är den som håller mig hel. Jag trodde jag var en superstark individ som skulle klara av att leva singel, men oj vad jag hade fel. För när jag fann kärleken, då försvann mitt försvar. Nu är jag sårbar, men med hans armar runt mig har jag åter ett försvar. För när jag är med honom känns det som om att ingenting i hela världen kan göra illa mig. Jag känner mig fri, och han får mig att vilja leva. Han får mig att tänka, han får mig att älska, han får mig att må bra.
Så vad gör man när inte ord räcker till för att beskriva hur mycket man tycker om en människa? Ja, jag tror inte att ordet älska räcker till, jag vet inte heller om det räcker med kroppar tätt intill. Men just nu får ord räcka för min finaste är långt bort från mig.
Så älskling, om du läser det här så vill jag bara säga hur underbar du är. Du finns för mig, och du stöttar mig, du står ut med mig, och jag älskar dig. Du är vackrast och underbarast, finast och bäst, du fyller mitt hjärta och jag älskar dig så mycket att jag skulle kunna gå sönder.

Jag är din tills mitt hjärta slutar slå

Det finns bara en jag älskar, och jag saknar honom jättemycket just nu. Jag saknar hans närhet, hans trygghet, och hans armar runt min kropp. Det finns ingen som är mer underbar än han, och jag är hans tills mitt hjärta slutar slå.

IF MY VOICE COULD REACH BACK THROUGH THE PAST

...I'd whisper in your ear 'oh darling I wish you were here'

Länkbyte

Länkbyte med min kära syster Emma!
-------> http://emmaenbloms.blogg.se/ <--------

Om drömmar finns, finns du då?

Om drömmar finns, finns du då? Är dina ögon verklighet eller drömmer jag bara? Finns undantag finns kärleken kvar? Är varje blick ett minne blott, finns du här? För om drömmen försvinner, försvinner jag. Du är han jag aldrig fick vara, du är han jag ville bevara. Så låt mina ögon vidröra dig i smyg, jag finns ju här. Låt mina steg röra sig i takt med dina, jag känner dig. Låt våra blickar älska i smyg, du är det vackraste. De är du jag vill vara.

Du, var finns jag när allt kommer omkring? Är kärleken min?
Finns drömmar och förlåtelse? Kommer ondskan en gång till?
Kommer visdom utav misstag? Kommer kärleken en gång till?
Du, kan allting lämna mark? Kan blixten slå ner?
Kan jag älskas utav någon? Kan jag älskas en gång till?


God morgon

Känner att jag har massor av bra saker som har hänt mig nu. Men jag har ett dilemma, jag ska jobba på simsport camp vecka 25 och 26. Toppen tänkte jag när jag fick frågan om jag ville jobba då. Men nu imorse så fick jag även mail från peace&love där de stod att jag hade blivit antagen som funktionär. Så nu kan jag jobba på p&l och få gratis festival pass, eller så kan jag jobba på ssc och tjäna pengar. Bläh säger jag för jag vill göra båda. Men jag tror ändå att ssc väger mest. Så de är på lugnet jag kommer tillbringa både vecka 25 och 26. Toppen säger jag. Inte så pepp på det, men det är pengar in i alla fall.
Men nu skiter jag i de just nu i alla fall. Nu ska jag gå upp ur min varma säng och gå och äta lite frukost. Eller i alla fall dricka en kopp hallonte.


Länge sedan

Känner att mina uppdateringar här är inte de bästa. Men men, så är det. Jag har inte så mycket att säga, så de kanske är därför, för hur kul är det att varje dag skriva; idag har jag varit i skolan, sen har jag pluggat och tränat. Och inget mer, möjligtvis skriva att jag har vart med min fina pojkvän, och att jag saknar honom. Möjligtvis skulle jag kunna skriva att jag träffat en saknad vän, men inte mer. Det blir lite enformigt i längden. Så där av min otroligt dåliga uppdatering. Jag har inte ens lagt upp bilderna från Spanien. Det är lite illa, jag har inte ens lagt ur bilderna från kameran, så bilderna finns inte ens på min dator. Men nu är det snart sommarlov, och då ska det bli ändring, det ska fotas massor, och min bloggdesigne ska bli ny, och mer neutral. Wooop Woop vad mycket jag lovar nu, jag kanske inte kan leva upp till alla mina löften, men några i alla fall! Nu blev det ett fint och flummigt inlägg som alltid, så jag kan avsluta med en flummig bild från igår när jag var hos Celine och firade Marias födelsedag, bara såhär några månader för sent.




RSS 2.0