Måndagendentolfteoktobertvåtusenfemton

Jag har idag druckit minst 3 liter te. Jag har promenerat 17 884 steg. Idag har jag ätit lasagne med tomatröra med röda linser, spenat och keso. Jag har haft boy-band måndag och har lyssnat på enbart smörig boy-band musik hela dagen. Jag har vart till UMO och fått en sista typ av mini-piller som jag ska äta då min kropp stött ut min kopparspiral. Sen om dessa piller ej funkar finns det inga preventivmedel kvar att prova, då har jag provat allt. Min kropp tycker inte om hormonpreparat, men jag håller tummarna för dessa. Jag har fått ett paket kondomer från UMO som tröst då de inte riktigt vet vad de ska göra om dessa mini-piller ej funkar.

 

Jag har börjat kolla på julklappar redan, är det illa? Jag har kommit på mig med att jag längtar efter julen och att det ska bli december. Jag vill gå och lyssna på luciakonsert i kyrkan och äta lussebullar. Jag vill ta fram mina ljusstakar från förrådet i källaren. Jag vill sätta upp julgardiner i köket och sätta upp en till ljusslinga i min lägenhet. Jag vill lyssna på dåliga präktiga jullåtar och dricka glögg.

 

En nackdel med att dricka så mycket te är att jag blir så galet kissnödig. Jag kommer få gå upp på toa minst en miljon gånger i natt ju! Det blir inte bra för registreringen av sömn med mitt fitbit armband. Undra hur det kommer påverka studien jag medverkar i? Jag kommer bli kvinnan med sämst sömnvanor, jag sover super-oroligt redan från början enligt registreringen av min sömn, och i natt kommer jag dess utom vakna en massa gånger också. Aja, det blir nog bra ändå.

 

Jag håller på en visdomstand i överkäken på höger sida, det gör skitont. Jag kan inte riktigt tugga på den sidan. Jag måste se superrolig ut när jag äter för jag bara skyfflar in mat på vänster sida och inte höger. Jag försökte äta morot lite snyggt sådär när jag var påväg genom stan från UMO idag. Jag vågar inte bita i moroten med vänster framtand då jag är rädd att plasten på den ska lossna och måste där med bita av morotsbiten på höger sida för att sedan snabbt skyffla över morotsbiten i munnen till vänster sida för att det gör skitont där visdomstanden växer ut. Sedan måste ag snabbt tugga lite snitsigt innan min mun producerat för mycket saliv så att det blir sådär äckligt superslafsigt i munnen och jätteäckligt. Inte så tjusigt kan jag tänka mig. Dess utom låter det jättemycket när man äter morot, så många människor vände ju sig om och kollade på mig när jag vandrade genom centrum med min morot i högsta hugg. Lite småjobbigt. Men moroten mättade fint i magen i alla fall.

 

Nu ska jag vika fler tranor av presentpapper och sätta upp så de hänger från min taklampa.

Puss på er. 


Söndagendenelfteoktobertvåtusenfemton

En söndag, lite bakis på morgonen och känslan av en bra lördagskväll i kroppen. Vi firade Elins 21 års dag (ett tag efter hennes faktiska födelsedag), de var en bra kväll.

Dagen till ära spenderade jag med att promenera runt i skogen en sväng, njuta av tystnaden och när jag tröttnat på den så pluggade jag in en ljudbok i öronen. Livet är rätt så bra ändå. 

Smile! It confuses people

 
 
 
 
 
 
 
Puss på er gullisar 
 
 
 
 



RSS 2.0