23 augusti

Dags för en uppdatering nu. Lite från igår och idag blir de.
 
Igår träffade jag Linnea, Julia och Sofie och fick supergoda scones hos Linnea.

Sen efter det så var jag på maskerad. Jag skulle vara törnrosa. De var fanatiskt ganska kul att få klä ut sig. 
 




Älskar sminkningen som min äkta syster gjorde! Så fin! 
 
Så idag har jag tränat och varit och kollat på min kära syster Sara när hon var med och sprang Vasaloppsstafetten tillsammans med hennes pojkvän Peter. 





Mitt hjärta kanske slutar slå, men filmen den börjar om ändå

Ett sådant där citat som rubrik. Jag vet. Men jag gillar det. Bjuder på en bild från min skogsplåtning för ett tag sedan. 



19 augusti

Nu har skolorna börjat i Falun igen. Och jag kom nyss underfund med hur glad jag är att jag inte börjar. Att jag är klar med gymnasiet och bara har hela livet framför mig att göra vad jag vill med. Så det är nog först nu jag faktiskt fattar på riktigt, jag har tagit studenten, jag har blivit fri och jag flyttar till Västerås. Så bra. Så klar, och bästa av allt - aldrig mer natur på falufri. 



17 augusti

En söndag idag. Det pissregnar och är kallt. Jag har haft en superfin helg, jag har vart taxi och kört finbil hela helgen, kollat på friidrott, ätit mat och kollat på Dora utforskaren med Filippa. Ätit blåbärspaj med mamma uppe på kolonin, tränat skördat en majs på kolonin och varit lycklig. 









13 augusti

Fin dag idag, började med bananpankaka till frukost, åkte med mamma till Fredriksberg och hälsade på mormor och morfar. Sen så har jag virkat, promenerat och målat naglarna. Görbra dag! Imorgon är det benmördarpass på gymet! Längtar! 










Lycklig tjej! 

12 augusti

Idag har jag vart med finaste Paulina hela dagen. Vi åkte iväg på loppisjakt och fyndade flyttahemifrångrejer på Ikea. Hon är så galet fantastisk den där finaste filuren. Vi pratade om att nagellack inte går att ta bort med lacknafta, fikade på Almas café och åt pastasallad på en liten lummig plast i skogen. Vi reklamerade även Paulinas fjällrävenska och skrämde halvt slag på den stackars killen i kassan när Paulina packade ur allt som var i hennes väska; menskopp, spetstrosor, hudkräm och deo för att bara nämna en del av sakerna. En fantastiskt lyckad dag! Älskar min pingla så himla mycket! 




















11 augusti

Det är fint det här med lediga dagar. Man hinner göra så mycket. Igår hann jag batikfärga tröjor, gråta massor och hämta grejor hos mitt ex.








Sen så har jag idag hunnit med att städa och rensat ut min garderob. Och så har jag hunnit med en liten springtur!




 

9 augusti - en del av livet


Provade vackra klädkombinationer på myrornas med Anna och Rebecka. 





Har haft stick&virk-kväll med Anna och Rebecka och Micke, och Rebecka posar med sin finfina fikus. 



Jag har jobbat min sista dag på Greenpeace! 

Imorse hittade jag garn i frysen (!) Mamma har garn överallt! Men nu när det hamnat i frysen börjar jag nästan bli fundersam. 






Firade Sebastinans 19 årsdag med lite alkohol och utgång på etage. Blev stucken av en geting och behandlade sticket med sockerdricka och ahlgrensbilar godis. Fin kväll. 

Dagen till ära har jag målat fasad på mammas kolonilott, sovit alldeles för länge och sprungit en sloving och gjort lite styrka. Kärlek till livet! 

Pinglan i mitt liv

Inte att förglömma är även att jag träffade Paulina här igår. Min allra finaste bästaste vän. Älskar henne så galet mycket. Vi gick på loppis, fikade, solade och badade uppe på kolonin. Andades äcklig brandrök som låg över hela Falun och år mjukglass på Ica maxi. Hon är bästis pingla! 

Lite gamla fina bilder på oss blir de å! 





5 augusti

Helgen som vart och måndagen 



Bytt fasad på kolonilotten med mamma! -här är vi nästan klara, vi ska bara byta de plankorna som sitter lodrätt längst upp. Det är nästa helgs projekt. 

Tränat som en tok - måndag 60 min pw och 60 min gym + promenix hem på 20 min

Tog kort på en fin blomma. 

Avslutar med två citat som beskriver mitt liv lite just nu 



Kramisar // Emma 

1 augusti - minigolf och glassätning med mamma














RSS 2.0