Min mysis



Bjuder på en grymt charmig bild på mig och min pojkvän. Tänkte bara berätta att jag älskar honom och att han är bäst! 

26 januari - en söndag

Då var ännu en söndag avklarad då! Har hunnit med att baka scones till frukost, pussat på pojkvännen min,  jobbat fyra grupper på simskolan, ätit hallonkesella, åkt buss, promenerat och målat naglarna blåa. Har laddat mig med lite energi nu, så jag är redo att attackera en ny vecka. 

Imorgon börjar skolan klockan åtta. I och med detta bör jag gå upp vid halv sju ( har nog inte varit vaken så tidigt på flera månader!). Jag är otroligt peppad! 

Jag hoppas på att denna kommande vecka blir bra, och att jag ska orka hålla i min positiva anda hela veckan! Nu kör vi! Eller ja, nu ska jag sova först, sen så kör vi! 




Mitt krypin

Så här ser mitt lilla krypin ut. Mitt rum rymmer inte mycker mer än min säng, en liten väggfast graderob och en bokhylla. Men det är mysigt ändå. Så här spenderar jag en del tid, mest sovtid, och mycket tid när jag får inspiration till att spela gitarr. Vad är det man säger "liten, men naggande god"? Ungefär så tycker jag att det är, mycket yta är onödigt - liten yta är perfekt och det är lätt att städa! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alla saker i världen är gröna, undantaget de som inte är det.

 
 
 
 
 

730 dagar

Glädje, tårar, ilska och skratt. Tjafs, massor av tjafs. Otroligt mycket kärlek. Idag är det två år sedan jag blev tillsammans med min underbara pojkvän. Ja, två år är lång tid. Vi har hunnit med massor av grejor och gått igenom en del. Han har överlevt två år med mina humörsvängningar, och jag har stått ut två år med hans snarkande.
Det har varit en del ups and downs, men vad vore ett förhållande utan det? Jag älskar honom, och om han nu har stått ut med mig i 730 dagar så kan han säkert stå ut med mig ett tag till (får jag hoppas). För ja, kärlek är mer än vad man tror, den är försiktigt, skeptisk och obarmhärtigt klarsynt. När man är kär gör man inga illusioner om den man älskar, nej, man älskar det är allt. Man är nära och accepterar varandras skavanker. Det är äkta kärlek det.

Change


En väldigt bra fredag

Hej bloggisen. Idag hände det mig först något väldigt hemsk och sedan något väldigt fantastiskt. Hela dagen var till en början väldigt normal, allt flöt på, jag åt vegetarisk tacogratin på gastronomen matsal. Sedan gick jag upp och simmade ett simpass på lugnet. Just nu låter allt väldigt normalt, och inget hemskt har hänt, jag vet. Men nu kommer det katastrofala! När jag bytte om sedan efter att jag simmat klart tappade jag mina glasögon! Ja, det låter inte så illa, men det är det, tro mig. Bågen på de vänstra ögat spricker och glaset åker ur, och det bli splitter av plasten! Usch. Men nu till det bra. På vinst och förlust går jag in på smarteyes där jag köpt mina glasögon. Tar fram mitt trasiga par med glas och trasig båge och säger ”hehe, jag har lyckats med denna fantastiska bedrift när jag idag tappade mina glasögon.” hon in kassan tar en snabb titt, säger det här ska vi fixa, kollar upp min båge på hennes dator, försvinner in på lagret och kommer tillbaka med en exakt lika dan båge! Hon plockar ur mina glas ur gamla bågen, trycker in dem i den nya, böjer till bågarna och säger ”varsgo!”. Och jag tar bågarna och frågar, ”och vad kostar det här mig då?” och hör och häpna, hon säger ”inget”. Så jag fick ett par helt nya bågar helt gratis! Så jag ger en stor eloge till smareyes för deras otroligt bra service och fantastiskt trevliga personal här i Falun! Tack, tack, tack! Detta gjorde min fredag helt fantastisk och inte katastrofal. Tummen upp för smarteyes!

Söndag 23:40

Simskolemöte hela dagen idag. Kul å träffa alla som jobbar på simskolan på en gång, det är så sällan jag hinner träffa alla, för vi jobbar olika tider och olika dagar. Men ett bra och lärorikt möte var det med praktik i vattnet. De var kul att få öva på tekniken lite grann, kände att det behövde jag.

 

Såhär på kvällen har jag bara tagit det lugnt, druckit te och målat naglarna. Löst rubix kub sådär femton gånger och läst lite i Linas kvällsbok. Pratat med Sebastian på telefon, och nu ska jag sova. Skola 09:00 imorgon, usch. Inte pepp. Ska på kontroll på sjukhuset också för att se om jag passar som blodgivare, lite si sådär nervös. Godnatt. 




Träna!

Hej bloggisen. Idag har jag tränat, tränat lite till och tränat igen. Började morgonen med 30 min pw till lugnets simhall. Där blev det ett 60 min simpass med bröst, crawl och ryggsim. Efter det blev det promenad 30 min hem igen. Sen så blev det 25 min promenad till skolan. Efter det på kvällen blev det ett kombo skivstång-spinning pass på Friskis. Började med ett brutalt skivstångspass på 50 min och där efter direkt in i spinningsalen och körde 40 min spinning. Puh! Nu är jag slut och trött. Det ska bli riktigt skönt å sova. 
Älska, älska att träna! Hihi, imorgon ska jag hålla mig lugn (ska bara till stallet och rida). 
Godnatt 

Några timmar i friskisreceptionen



Har spenderat några timmar i receptionen på Friskis. Nu - en kvart kvar, sedan stängning, och efter det en välbehövlig promenad hem! 

Bland tamponger, glasögon och mensvärk

Åker buss -igen. Åker buss och läser bok. I väskan har alla tamponger ramlat ur sin ask när jag frenetiskt letade efter tuggummi. Jag har menaverk och har glömt mina verktabletter hemma. Kvinnorösten i högtalarna läser upp hållplats efter hållplats, - Samuelsdal riksväg 50, tallen riksväg 50... 
Har botaniserat i min handväska idag, det jag fann var: tamponger, bindor, p-piller, handsprit, hörlurar, trasiga hörlurar, nycklar, strumpor, plånbok, kvitton, två paket tuggummi, en bok, busskort, inträdeskort till simskolan, 6 st pennor - två bläck och fyra blyerts, reflexväst, vattenflaska, glasögonfodral, linsdosa, fodral med extragrejor till hörlurarna, plåster, glasögonpuysmedel, telefonladdare och sist men inte minst ett hänglås. En rätt imponerande samling saker i en liten väska tycker jag.
Är framme med bussen om fem minuter. Min finis hämtar mig i stan så jag slipper att gå de där sista kilometrarna hem till honom. (Massor av pussar till honom!) Jag ska dricka te när jag kommer fram, sitta i soffan med mitt tjockistäcke, läsa bok och mysa. Hoppas på att den fördömda mensvärken vill gå och dö snart. 

I Sågmyra












Film, tedrickande, mys, mat, underbara vänner. En toppendag först med lyxlunch på Kina, sen shopping bestående av att lunkta på te och suktandes kolla på kameror och objektiv. Sen biltur till Sågmyra där resten av kvällen tillbringades med mina pinglor. Puss till er Maria och Celine! 

Dag 1 av 365

Nytt år, nya möjligheter. Jag ska börja bra. Jag har satt ett mål, ett mål som jag verkligen ska försöka hålla. Jag bara måste. Jag säger inte vad det är, men jag ska ge mig denn på att jag ska nå det. Blod, svett och tårar kommer det att kosta. Det är då nyårslöfte nummer 1. The secret one
Nummer 2 lyder; jag ska bli blodgivare om jag kan! (ska på min första koll den 13 januari (!) Håller tummarna för att mina blodvärlden är ok)
Nummer 3 av årets nyårslöften är att jag ska bli lite bättre på att blogga. Berätta lite om vad jag faktiskt gör på dagarna. Jag kan ju alltid försöka, för det har ingen dött utav.

2013 var ett bra år. Varit med Sebastian ännu ett år och nu slutet av januari har vi varit tillsammans i 2 år! Jag har kämpat mig igenom sista delen av andra året på gymnasiet, och även den första delen av år tre. Jag har tagit körkort. Jag har jobbat ännu ett år på simskolan. Varit på Gotland med mamma, Frida, Göran och Sebastian. Flyttat till en ny lägenhet. Börjat skriva dagbok, och konstant målat naglarna. Ja, det var nog 2013 i korthet. Ett bra år helt enkelt. Jag fyllde ju även arton, det kanske också är värt att ha med på den braiga listan.

Men nu är det 2014. Det är dag 1 av 365, vilket betyder att jag är på sida 1 i en alldeles ny bok på 365 sidor. Jag ska börja på en ny del av historien, och jag ska skriva en bra sådan.

2014

 



RSS 2.0