Curt Cobain, Zathelit...

Tjenare!
Fjärde dagen på praoen...
Som alla dagar sen i måndags så gjorde jag och Joanna följande:

1. Mockade
2. Sopade stallgången
3. Gav hästarna vatten i hagen
4. Packade höpåsar
5. Sopade igen
6. Fyllde på vatten i boxarna
7. Fodrade i hagen
8. Fodade i boxarna
9. Krattade bort massor av spån/hö/stenar från dörröppningarna.
10. Tog in alla hästarna från hagen
11. Fick rykta och mysa med Curt och Zathelit
12. Gå hem!

En gammal bild på Curt, fårn i vintras.


Em gammal bild på Zathelit från i vintras.

Joanna och jag börjar liksom åtta på morgonen och slutar typ fyra alla dagar...
Men imorrn är det sissta dagen...

Puss&kram
//Emma


Vårlängtan och vårväntan, men nu är våren nästan här!


























LalALlAL Aa

ehe, i min blogg skrivs det mest om 

Skola
Träning
vanlig tråkig vadag 

Och annat onödigt tjafs

Men det är mitt liv och jag kan inte komma på något vettigt att blogga om, haha


Som att bli... (och totalt lycklig)... Aja nästan.

Åååå, jag har haft en så underbart bara dag idag!
Sov till halv elva, och jag kände att jag verkligen behövde det!  Så nu är jag nästan utvilad, men bara nästan.
Så satt jag och sorterade min hatade reklam i typ tre timmar, men det är det värt i längden, för jag får ju ganska bra lön för det skitjobbet jag gör... Ne, nu ska jag inte vara sån, heja SDR! utan dom skulle jag inte ha något jobb alls. Men sen så tarvade jag iväg med en överfull reklamkärra för att sprida glädje och dela ut reklam. Och ja, alla tanter blir jätteglada och det var ju vackert väder! Så jag hoppas på att jag har kunnat bli lite solbränd... 
Och sen när jag gick hem, så tyckte jag att det var så mycket sommar, så jag tog av mig skorna och gick barfota! Och det gick verkligen sommarkänslor genom hela kroppen. Men nackdelen var att alla som gick förbi mig tittade på mig som om jag var korkad och lite snurrig i skallen... Men aja, jag bryr mig inte, jag var ju lycklig just då!
Men jag kan ju inte skryta med att jag kände mig så vacker där jag gick, med det gör inget det heller...

Fotot är från förra sommaren när jag var på husvagnssemäster i varberg...
Jag ska troligtvis dit i år igen, men jag får se hur jag gör...

Puss&Kram/
Emma

Klippt mig

Hallojs! Ingen träning idag, jag var och klippte mig istället:D
Jag orkar inte lägga upp bilder nu, utan jag gör det kanske imorrn....
Puss&kram/
Emma

No

Pulggat, pluggat, och fattar noll....
Det går inte riktigt ihop... Elektromagneter hit och dit, och sådant jox, varför behöver jag veta det?
Men aja, förhoppningsvis har något av det jag har läst och skrivit fasnat i skallen... Men allvarligt, det känns som allt jag läser, hör och ser, det glömmer jag bort i nästa ögonblick... Och det är fett drygt!
Men jag tror jag har börjat fått minnessvackor, för idag så mindes jag inte alls vad jag hade satt på mig för bh på morgonen! Det är ju allvarligt skummt! Och det brukar jag faktiskt komma ihåg i vanliga fall!
Puus och kram på er! För nu ska jag forsätta plugga No, fun! (or not)

Blä

Trött- blä!
Plugga - orkar inte- blä!
Tränat - kul- trött - blä!
Vill bara sova -Jaaaa!

Jag vill sova, så nattinatti allihopa!

Tränade (Igen)

Hej sötisar!
Ja, vanlig tråkig skoldag idag...
Hemma en halvtimme efter skolan och stack sen iväg till en jätte härlig friidrottsträning!
Jag älskar det!

Ja, nu ska jag gå och skriva klart mitt brev till min söta brevkompis Joanna!<3
Massor av kramar till dig!


Fredag, Lördag, Söndag

Life is not always as I want it to be, but sometimes it is exactly as I want.

Alltså, det var fett mysigt hos Ida i fredags! Aja, mysigt kanske inte är rätt ord, eller jo delvis, men  det var fett läskigt!  Vi kollade ju på skräckfilmer, och jag hade panik precis som jag förutsåg... Men Hampus var jätte gullig och höll mig i handen hela tiden... Och han var lika feg som jag och blundade mer än halva filmen. För jag är verkligen jätterädd när jag ser på skräckfilmer! Det spelar typ ingen roll vad det är för sorts skräckfilm, jag är sjukt rädd ändå! Men i varje fall så slaggade alla över hos Ida ( Jag, Joanna, Maria oh Hampus) Och så vaknade vi klockan sju, och jag somnade typ halv tre... Men i varje fall, oavsätt hur mycket jag sov så, åtta tog jag bussen hem,  för att sedan gå på konfrimation hela lördagen. Från tio till fem, och jag halvsov mig igenom hela dagen... Och den började med att jag fick att gråtanfall nät vi var och gick igenom hur man kremerade döda männisor, när vi var på besök på krematoriet. Jag fick bara en massa jobbiga minnen, för en väldigt nära person till mig dog i cancer för några år sedan...   Men resten av dagen var jättemysig, och vi lekte massor av roliga lekar, och jag gillar verkligen min konfagrupp... Och vi borde döpa om gruppen från Friluftsgruppen till friluftsgrppen som helst vill vara inne... För ingen vill vara ute egentilgen... Men Jag saknar redan Hanna Fransman, och Erika Bonde från gruppen! Nu får vi inte ses förens om en månad igen....
Men jag träffade dom idag, på gudstjänsten. Den var också mysig, och rolig för att vi friluftskonfrimader fick vara med och sjunga... Men jag tror att musikkonfrmaderna HATAR oss, för att vi kommer och tar i för kung och fosterland när vi sjunger, och typ överröstar musikisarna, fast vi kan låtarna lite halvbra, och bara har repeterat dom en enda gång.... Hehe!
Aja, Pussis på er! Nu ska jag gå och sova, för det är ju skola imorrn...
/Emma




Ida

Hellous, ett snabbt inlägg nu bara, för jag måste bestämma vilka kläder jag ska ha på mig på konfrimationen imorrn, för jag ska slagga över hos Ida, och då måste jag ha med mig alla grejor som jag ska ha på konfrimationen till henne... Men aja, det är inte så komplicerat, jag tror jag kör på svarta jeans och någon baraig tröja... 
Ska till Ida klockan 8 och kolla på skräkkisar med mina fellows, och fira Ida, för hon hr fyllt 15... Jag vill också vara 15, men jag måste vänta ända tills hösten! Så orättvist!
Men aja, Puss på er!
/Emma

Torsdag

Härlig dag idag! Efter skolan gick jag ner på stan och träffade Celine och Amanda på stan, det var så sjukt mysigt!
Jag har verkligen saknat mina änglar! Mina söta darlings!<3
Vi satt och snackade om våra planer inför valborg och allt och ingenting på Caf'e vi 3 i tre timmar typ...
Så mysigt, jag ångrar verkligen inte att jag skippade träningen idag, det var fett mycket mysigare att sitta och snacka skit och tjocka mig med kladdkaka med grädde!

Och imorrn blir det också mysigt! Jag ska på "kalas" hos Ida, och alla sötisar ska dit! Så det kommer bli jätte mysigt och vi ska kolla på skräckisar, och jag kommer vara så rädd så jag kommer typ få panik! Men förhoppnings vis så kommer någon vänlig själ sitta och hålla mig i hand...
Alltså tänk lilla sötis Ida byxmyndig!

Aja, nu ska jag gå och käka yoghurt! Jag älskar yoghurt!

KRAM/
Emma

Difficult

All is not easy, and life is difficult to live...

Vad hände med alla söta små barn?

Hej allihopa! Idag har det varit en mysig dag med och inget pluggande. Hela klassen tränade på pjäserna som vi ska spela upp på engelskan... Och det var på sätt och vis skoj. Och så har jag vart på ett intensivt friidrottspass! Det var så härligt, först backlöpning ute och intervaller, och sen grundstyrka... Det var fett skönt, för det är liksom en träning där man kan ta ut sig helt. Man ska inte spara på några kafter.  Hela dagen är ju bra hittils, men sen när mamma kommer och hämtar mig efter träningen så är min lillasyster Frida med i bilen. Och så kläcker hon ur sig att hon vill ha en piercing i naveln! Hon är liksom bara 12år! Ja får panikångest! VAD hände med alla små söta barn som inte brydde sig om smink och piercingar när dom var 12? Alltså hallå, när jag var 12 var jag sjukt stolt över att jag hade fått ta hål i öronen. Och nu snackar min tolvåriga lillasyster om massor av smilk, piercingar, ja allt det där! Och inte ens min storasyater som är 17 får pierca sig... Hon är ändå 17, hur tänker då Frida, hur skulle hon kunna få en piercing, om inte ens min storasyater kan få det?!
Men som tur var så sa mamma tvärt nej, så det känns väldigt bra! Jag orkar bara inte med Frida, hon försöker att göra sig så ''Cool'' men hom misslyckas grovt. Hon försöker vara alladeles för mycket fjortis, men det blir bara patetiskt! Men aja, det är hennes liv hon förstör!

Men nu ska jag gå och läsa min  otroligt braiga bok!
Puss&kram/
Emma

Söndag

Hej på er sötisar!
Idag har jag var barnvakt hela dagen... Till mina hatade småsyskon Alva och Amanda.
Men dom var förvänansvärt snälla idag, fast det var kanske för att jag tvingade dem att vara ute hela dagen.(hehe) Så jag kunde lungt sitta och sola, i det otroligt vackra vårvädret! Jag kunde liksom sitta och sola magen! Det har jag längtat efter hela vintern, för jag vägrar att sola på solarium.
Men hur som helst så jag blev 300kr rikare på att sitta barnvakt, så det är inte fy skam. 

Och imorrgon börjar skolan igen, efter ett härligt, men dock kort påsklov... 
Men nu är jag i varje fall relativt utvilad, så nu är det bara att tugga igång med skolarbetet igen!

Ha de bäst allihopa!
/Emma


Lördag

Hej alla söta små personer!
Idag känner jag att jag har hunnit med en massa saker, jag har varit och ridit på Falurikdlubb, och blivit av bockad. Jag har delat ut reklam, det var hela det stora källviksområdet. Jag har varit på Slöjd och hantverks mässan i borlänge, och så har jag delat ut reklam igen, den här gången i ett mindre område en bit från källviken. Och så har jag fått skavsår på höger häl...

Och på Slöjd och hantverks mässan så såg jag en så fin tavla,  som jag bara var tvungen att ta kort på...

Jag älskar den!
Nej nu mina sötisar, nu ska jag gå och skriva på min låt...
Den blir förhoppningsvis klar snart Oo

6km!

Härligt, en joggingrunda med mamma på 6km...
Det var precis det jag behövde!
Och nu känner jag mig så duktig, så nu kan jag få slappa lite i soffan och kolla på Talang 2010.
Ha de gött älla sötisar!
/Emma


Fredag 9/4-10

Hallojs alla sötisar som läser min blogg!
Idag ska jag troligtvis träffa Fanny, och göra en massa skoj, vi har typ inte setts på ett år, och jag saknar henne helt sjukt mycket!
Men aja, bättre att ses någon gång än aldrig...

Kramizar/Emma

Kolla bloggarna!

http://camillaloov.blogg.se/

http://fashionvictim.se/

http://noraafazel.blogg.se/

http://majaawestberg.webblogg.se/

http://missobsessive.blogg.se/

http://saradoarjak.blogg.se/

http://facefucked.blogg.se/

http://mjadu.blogg.se/

http://friggosniggo.blogg.se/

Friidrott

Härligt! Jag var och tränade friidrott, och träffade mina underbara vänner, jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dom... Träningarna blir mycket roligare när dom är med... Men Maja var inte där, men det var skoj med Lisa och Elin.







Hihi, lite suddiga bilder, men aja, det blir inte så mycket bättre bildkvalité när man fotar med en mobilkamera...

Inge IKEA

Inge IKEA idag... D:
Hela resan blev insälld, bajs på de också.
Men aja, jag kunde i alla fall träffa min lilla pluppiskompis Joanna på stan, och ta en shoppingvända!
Det har vi inte gjort på sjukt länge, och jag inser nu hur mycket jag har saknat det... 
Men Joanna vägrar att vara med på bild...  Så, inga bilder på de.
Men pussis på er!

/Emma

Ikea?

Ska jag joina till Ikea imorrn?
Alltså med en av nina fellows...
Vad tycker ni?

Jag har liksom ingen aning O_O

Träning

Nu har jag varit ute och joggat! Det är så härligt, och det är inte 25 minus ute...
Så jag joggade bara i underställströja och t-shirt. Utan att frysa ihjäl, och det är helt fantastiskt, och mina knän höll! Jag bara tejpade dem, med min älskade tejp! Utan den skulle jag alldrig kunn träna!
Men nu är jag så lycklig och harmonisk med tillvaron, jag her sprungit 7km, och duchat, och nu ska jag sätta mig och läsa min sjukt bra bok... Nja, nästan lika bra som vingklippt ängel av Berny Pålsson men inget slår den!
Alla måste läsa den, jag har läst den två gånger, men den är fortfarande lika bra!

Men nu läser jag Men helst av allt vill jag hångla med nån av Linda skugge.

Men mest av allt vill jag hångla med nån : Linda Skugges dagbok 91-93



Vingklippt ängel

Pussis&kramiz
/Emma

No rubrik



Den är her jag gjort alldeles själv   O-o


Härlig träning!

Nu har jag vart och tränat, och det var så sjukt skönt!
En vanlig, utpumpande träning! Guuuud, vad jag har längtat efter det!
Och så var alla mina sötisar där! Maja, Jessica och Lisa! Pussis till er allihoppa, ni gör min värld vacker!
Åå, då in på Majas blogg vetja! http://majaawestberg.webblogg.se/
Hennes blogg är så sjukt snygg, till skillnad från min (hehe) Men det är åtgärdat snart, min sötis i Dala-husby ska fixa en header till mig :D  Och gå in på hennes blogg också http://mjadu.blogg.se/
Den är också jättefin!

Ne, nu ska jag gå och kolla på någon gammal film som jag såg på när jag var liten...  Jag blir så nostalgisk när jag tittar på sådana. Jag har redan kollat på Anastasia och Tummelisa, så jag tror att Atlantis står på tur... Hm, jag får se! Men grejen är att jag älskar alla dom gamla disney-filmerna, dom är så gulliga!


Pussis på er<3

ÅÅÅÅ

ÅÅÅ, nu ska jag till fredriksberg! Det ska bli så skönt...
Och jag ska åka snowboard! Det ska bli så sjukt kul.
Så nu gott folk kommer jag inte bogga på några dagar... Och det kommer jag sakna, men om jag har tur så får jag igång moromors dator så att jag kan blogga därifrån.

Men pussis och kramiz/
Emma

Innocence


Waking up I see that everything is ok
   
The first time in my life and now it's so grea

Slowing down I look around and I am so amazed
 
I think about the little things that make life great
                  
I wouldn't change a thing about it

This is the best feeling



This innocence is brilliant, I hope that it will stay
         
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
       
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by



I found a place so safe, not a single tear

The first time in my life and now it's so clear

Feel calm I belong, I'm so happy here

It's so strong and now I let myself be sincere
      
I wouldn't change a thing about it

This is the best feeling


This innocence is brilliant, I hope that it will stay
        
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
      
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by



It's the state of bliss you think you're dreaming
                 
It's the happiness inside that you're feeling
               
It's so beautiful it makes you wanna cry


It's the state of bliss you think you're dreaming
                    
It's the happiness inside that you're feeling
                  
It's so beautiful it makes you wanna cry

It's so beautiful it makes you want to cry



This innocence is brilliant, it makes you want to cry

This innocence is brilliance, please don't go away
       
Cause I need you now
        
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


This innocence is brilliant, I hope that it will stay (It's so beautiful, it's so beautiful)
          
This moment is perfect, please don't go away, I need you now (It makes you wanna cry)
        
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


Påsklov!

Jeyyyyyy! 
 
äntligen, Äntligen, ÄNTLIGEN påsklov! 

Fan vad jag her längtat! 
Nu ska jag få sova hur länge jag vill varenda morgon hela den här veckan...

Men jag kommer sakna alla mina sötisar i skolan... 
Liksom jag saknar alla i klassen, och det är helt sjukt, och Hampus, Tora, Paulina, Christine och Alice kommer jag inte ens kunna träffa, för dom är borta. 
Men aja, jag överlever.

Pussis på er! 


  

Andas?

"VAD ÄR EGENTLIGEN MENINGEN MED ATT ANDAS?"


Imagine

Imagine there's no heaven

It's easy if you try

No hell below us

Above us only sky
       

Living for to - day

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace


You may say I'm a dreamer

But I'm not the only one

I hope some day you'll join us

And the world will be as one

Imagine no posses - sions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will live as one
Imagine all the people



RSS 2.0