Dagar och nätter. Jobb och äventyr.







Greenpeacejobb dagarna i ända. Sen kryddar jag livet med en kvällstur till Vika med Mattias. 
Vi åt kakor 
Och kollade på fluffiga, håriga kossor. 
Badade 
Snackade skit 
Och gick barfota i gräset. 

Sen så har jag denna helg haft värdens mysigaste lördag med min fina underbara pojkvän! Han är så otroligt underbar. Söndagen var även väldigt mysig, mys med Sebastian hela morgonen. Och sedan avslutning på simskolan. 
Bra helg.
Nu taggar jag för skola och jobb imorgon! 

25 maj

 
 
 
 
 
 
 

9 maj

Usch vad dagarna går fort! Fredag igen, jag tycker att det nyss kändes om måndag ju. Imorgon är det jobb på schemat och så blir det att kolla på Eurovision hemma hos Göran. 

Idag har jag haft en lugn dag, jag har promenerat runt i min tröja med grönsaker på och varit glad. Jag har kört ett brutalt benpass på gymmet, och sen så har jag blivit medlem i Apotekets klubb. Jag har köpt linsvätska i massor och köpt nytt base - och top coat från essie. 



Idag har jag även skrivit lite grann på min trökiga gymnasiearbetesrspport. Trååååkigt. 

Vid fem så var jag helt slut, jag hade ingen ork, jag frös och var på väg att somna i sängen men ryckte upp mig från den frysande zombie jag var och klädde på mig massor av kläder och hjälpte mamma att fixa tacos.

Vid nio körde mamma in mig till stan (underbart snäll hon är!) och så tog jag bussen till Borlänge. Så nu sitter jag nedbäddad i sängen, nuddar bakom ryggen, dubbla täcken (hehe) tekopp vid sidan av och läser lite i boken "innan jag dör". Sebastian kommer nog hem vid kvart över tolv, eller något sådant. Jag kommer antagligen sova som en stock då, men jag ska försöka hålla mig vaken. 




Kärlek till livet. Ha en fin fredag kväll/natt! 



6 maj

Idag har jag vart duktig ( jag vet, skryt skryt), jag har hunnit plugga och påbörjat min gymnasiearbetesrspport, jobbat två timmar på simskolan och sedan köttat järnet på ett cirkelfyspass på Friskis&svettis. Sen för att toppa min dag till de ännu bättre så hade mamma bakat bröd när jag kom hem, så jag fick nybakat bröd! Mums! 




Sov gott på er alla nu, livet är fint - kom ihåg det. Massor av kärlek // Emma 

En överraskning på kvällskvisten

Goddagens! Vart glatt överraskad och glad när jag kikade in på min Facebook såhär på kvällskvisten, min kära blogg hade nämligen blivit länkad på menskoppen.se:s Facebooksida (!) Jag beställde för ett tag sen hem en menskopp från menskoppen.se, och skrev ett litet fint inlägg om hur bra menskoppen är. Så jag säger tack till menskoppen.se för att jag fick äran att bli publicerad på deras facebooksida. De är bra, och menskoppar är bra. Fint de där.


 

5 maj 2014

Måndag. Jag åker buss och funderar över veckans schema. Idag blir de jobb på simskolan, imorgon lika så. På onsdag är de uppeflyttarkväll på falufri, onsdag är även = äckligt tandläkarbesök, torsdag blir de en kväll i stallet och fredag har jag än så länge inget måste. 

Kvinnan bredvid mig på bussen luktar svett, tanten framför luktar rök. Fin kombo de där, svett och rök. Det får mig nästan att må lite illa. Usch. 

Idag har jag en lektion,  9-10. Sen så ska jag bearbeta min analys på två tal och sedan ska jag attackera mitt gymnasiearbete, det blir fint det. Jag siktar på att ha rapporten klar den här veckan.

Så nu alla fina gosisar ha en bra måndag! 






RSS 2.0