Spanien!

Hallojs! Nu sitter jag i en jättetjusig lägenhet i spanien. Helt underbart, och jättevarmt. Jag satsar på att bli brun som en bajskorv, men jag vill inte bränna mig, så jag tar solningen lite pöompö, och går långa promenader längs stranden i bikini, istället för att ligga och pressa på vår balkong. Vi bor högst upp i ett stort höghus, och ser ut över havet. Aja, puss, nu ska jag ner och spela standtennis, och bada i havet<3

Live

Live as though heaven is on earth

Sur

FUUUUck offf!!! Hatar blogg.se!! Jag kan inte ladda upp bilder!!!! Jag blir så sur.

Jag kanske hade fel

Jag kanske hade fel.

Det kanske inte är dina ögon som har förändrats.

Det kanske är mina. 

Det kanske är jag som har fått något i blicken som inte fanns där förut.

Jag som har blivit en annan.


SBS

Hatar när det krånglar med blogg.se.  Det känns så segt när jag inte kan lägga upp de bilder jag vill, för att det är SBS (Skit Bakom Spakarna) Så nej, trotts att jag har fotat, så blir det inga bilder idag. Det får vänta tills… … ja, någon annan gång.

// Emma


Redigerade lite

Så vad tycks??


Natt igen

Har börjat gilla natten igen. Förut hatade jag den, men nu gillar jag den. Det är så stilla, och så tyst. Jag kan sitta och göra lite vad som helst. Jag beställde piercingar från piercing.nu nyss. Ska ta och byta i naveln snart. Så jag vill ha lite piercingar. Dessa blev det:









 


Var barnvakt till Elin & Ida igår...











...Det blev lite bilder :D

Puss& Hej // Emma


Jake Coco - Daddy´s Eyes



Gillar den här låten ganska mycket. Den är så fin. Och Jake är så grym, jag äslskar hans cover på Taylor Swifts låt - back to december.

Vad är det här??

Ja, nu sitter jag här och skriver igen.... Eller jag kanske inte skriver något intressant, men jaja. Jag skriver i varje fall, även fast det sällan blir något konkret, eller om mitt liv. Men ja, vad ska jag säga om mitt liv då? Om jag nu ska skriva något nytt och kanske intressant?

Ja, mitt fullständiga namn är Emma Linnea Marie Gommel. Tre namnsdagar för min del alltså, men vi firar inte det, så ganska meningslöst att nämna. Men i alla fall, så jag är singel, trivs faktiskt ganska bra med det. Dock saknar jag den mysiga känslan av någon som smeker mig försiktigt över kroppen, säger att jag är vacker. Någon som kysser min mjukt och försiktigt, någon som kysser mig djupt och passionerat. Saknar det där magiska. Kanske därför jag drågar mig själv med Twilight- böckerna? I dem finns allt det där magiska, men den andra boken gillar jag inte lika mycket som de andra....

 

Och apropå kärlek, så såg jag på dirty dancing på ettan nyss. Jag älskar den filmen! Den är så himla fin, men drity dancing 2 är nästan bättre tycker jag. Jag kan inte bestämma mig. Så, eftersom jag är singel, så får jag trösta mig med att se på sådana kärleksfilmer, och önska att jag är huvudpersonen, och får dansa med snygga killar. Men, med tanke på att jag är urusel på att dansa, så skulle det nog inte funka. Men drömma kan jag alltid. Det kanske ska bli mitt nya citat ”drömma kan man alltid” yeh, det lät ju fett bra.

 
Men alltså, ojoj, vad jag svamlar. Förlåt. Fattar inte om någon läser det här, jag orkar inte läsa igenom det själv jag... Det får stå som det står, jag hoppas bara att det inte är något dumt bara.

 
Men, just ja, jag kanske borde berätta lite om idag. Det kan ju kanske vara intressant? Men, vad har jag gjort då? Jag har bråkat, blivit arg, grinat, skrikit, packat grejor, gått med en överpackad cykel i fem kilometer. Jag hade en koffertväska, en mellanstor väska, en liten väska, och min gitarr med mig. Det måste ha sett fett kul ut antar jag. Sen har jag solat, ätit mat, gått en promenad, spelat gitarr, kollat på film, och nu bloggar jag. Sammanfattning: Dålig början på en för annars bra dag.


 En insikt: jag har en finne mitt i pannan.


 Puss & god natt, älskar livet, and I thinking what the hell... Eller nej, det gjorde jag nog inte. Eller jo jag tänkte på Avril Lavignes låt What the Hell, så, aja jag bryr mig inte tror jag?

Over and out.




RSS 2.0