Kladd


Situps, är så mycket bättre

Känner mig lite svensson, jag har kollat på programmet så mycket bättre på svt, tillsammans med mammi. Ja, så kan det gå när nedladdningen av filmen jag vill se inte fungerade... Meen, varvat med lite sit-ups så funkade de med! Och omg jag kommer att ha träningsvärk i magen imorgon, ouooops!

LEDARUTBILDNING

 

Hallojs! ♥ Idag har jag varit på ledarutbildning hela dagen,  det var faktiskt både kul och lärorikt. Så nu vet jag hur man ska träna småbarn som är 6-10 år.  Turligt nog så var Hanna, Siri och Erika också där, så jag slapp att sitta helt ensam med alla tanter från sälen.

 Puss & Kram //

 

 

 

 


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din...

Tacopaj, höstlov, mjukisbyxor, bra musik, förkyld, raggsockor, Håkan Hellströms ny album ( 2 steg från paradise) på spotify, ensam hemma, facebook, sjöutsikt, nyfixade glasögon, lockigt hår, träningsvärk i axlarna, glass, hörlurar, damsugare, gitarr, bokylla, massor av onödiga papper, kläder, massa udda strumpor, en saknad sommar, mysigt regn, vill äta hallon och har lypsyl i fickan. Allt detta tänkte jag på nyss. Nice va?  Och nu tänker jag på, jag ser dommen i dina ögon, massor av bas, duuuuu, uuuu, du kanske kommer förstå, Jag ser staden sjunka som titanic, en random person gillar min status på facebook,  det är fredag, svarta vatten, kallt gräs, vill fota, kamera, jag ser dommen i dina ögon, im still here, ulitmate-guitar, jag finns kvar,  Maja Westberg, Jessica Karlsson, Tora Holmberg, Paulina Westberg, Celine Nelsson, Amanda Furubom, Joanna kassitas, och alla andra sötisar, jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din... Det har jag också tänkt på alldeles nyss.  Och så här kan jag fortsätta i en evighet, helt ointeligent gentligen, men det är kul.



Puss & Kräm //

Luciasång, trasslig hårknut, och massa kolijox

God morgon värden! Idag har det varit en allmänt underbar dag. Jag tror det gick bra på mitt no prov, och så har jag vart och sjungit i kören. Att sjunga i kören är typ det skojjsigaste jag vet. Å vi sjöng lucialåtar idag, och det är så mysig, jag längtar redan efter att det ska bli december. Å, idag är det onsdag och det betyder att det bara är två dagar kvar tills fredag, och efter fredag så är det höstlov! Jag längtar! och på höstlovet så ska jag gå två ledarutbildningar! Och det ska bli skojjsigt...
Men nu ska jag faktiskt gå och trassla ut mitt trassliga hår, så 
                             
Puss & Kram //

Klotter på armen, random och skabb

HalÅdär köp blåbär! 
 
Imorgon, så har jag musikprov för alla som ville veta det.
Jag känner bara hur alla säger, intresseklubben antecknar med blyertspenna, och suckar. AHhah, ne, förhoppningsvis, så är det inte så.  Just för tillfället ser mitt hår helt random skabb ut, och jag har värdens fulaste t-shirt  på mig! -.-   Men iaf, så har jag varit duktig idag, och varit och tränat friidrott i två timmar, och jag fick veta att vi tjejer måste träna mycket mer än alla killar för att bli lika bra som dom! Det tycker jag är orättvist! Jag vill också få lite snygga muskler utan att träna ihjäl mig!

Aja, nu borde jag gå och plugga till musikprovet, för jag ska läsa om musikens fantastiska historia... BLÄ!  Jag gillar inte musikprov!



Men, puss&Kram//

...








Tjockisar är vi!

Tja! Var med majjis och Jessi igår ♥ Dom är bara för söta! Vi tjockade oss som fan, jag har varit sockerspidad hela dagen idag alltså! OCh dom var så gulliga för dom hade gjort prinsesstråta till mig, och jag fick världens bästa födelsedagsprssent! Och jag säger bara jag ska ge igen!



















LOve ya //

Nattinatti ♥


Åter igen, varför?

Jag måste ännu en gång ställa mig frågan varför? Ja, varför är nästan alla lärare så korkade så att dom planerar in att ha alla prov på en gång? Liksom, imorrn tyskaprov, måndag Noprov, tisdag musikprov, onsdag no prov.. HUR tror dom att man hinner med att plugga till alla, för inget av det är något som man kan som ett rinnande vatten. För mig är det obegripligt, och med tanke på att mina slutbetyg ska sättas i år, så kan man inte försöka att låtsas avar sjuk, så att man slipper göra provet.  Men, ne, det funkar inte så, ävenfast jag aldrig har gjort det, men det skulle kännas skönt att få slippa göra tyskaprovet imorrn, men nej, jag ska klara det!
Nu ska jag plugga ♥
 Puss&KRAM //


Du tycker inte om mig



Du säger att du tycker om mig.
Du säger att du älskar mig.


Din kamrat säger att du bara vill
få mig i säng.

Din skit.




Diktens namn: Du tycker inte om mig
Författare: R.E.G.
Diktkonst.se

Vart tog tiden vägen? Det är ju natt!

Det är natt folket.
Jag sitter här och skriver, det är inte okej! Men jag har sovmorgon imorgon, så jag får väl sova en timme extra imorrn, men jag borde egentligen verkligen sova nu. Fy på mig. Jag som nästan har fått bort de mörka ringarna under ögenen. Ringarna som tyvärr beror på att jag inte sover tilräckligt. Men jag försökt tta sova, men jag har inte kunnat. Så då hamnade jag här igen. Jag sitter på min blåa skrivbordsstol inlindad i mitt fluffiga duntäcke. Det är mysigt. Men nu får mysstunden ta slut. Och jag måste säga puss och godnatt ♥


åhåhå, jag säger bara smärta.

Kentmusiken dunkar i bakrunden, och jag har värdens mensvärk. Jag är barnvakt, och måste plugga.  Det känns inte bra. Jag borde äta något, men jag orkar inte. Gjorde mackor till Alva och Amanda nyss, men jag ville inte göra något till mig själv, för jag blev bara illamående av lukten av ost.  Men nu ska jag döda datorn, och sätta mig och koncentrera min andra hjärnhlava egnom att plugga matte.

En bild på amandis får avsluta.


Med smak av hallonte på min tunga

Jag sitter och snackar med min söta och saknade Amanda på facebook, jag dricker te, och tänker att det är Lördag, och jag är hemma, och är trött. Tänker på att jag kanske ska bemöda mig att gå till köket, och göra halllonsaft, för mitt nyss så varma te har blivit iskallt. Jag tänker på att jag kanske ska vara hurtig imorgon bitti och gå upp och ta en joggingsväng, i den iskalla morgonen, ambitioner ska man ju ha! Men dess värre, så tror jag inte att jag orkar göra något av de.

Min älskade storasyster är på fest, min lillasyster är hemma hos min kära mor. Själv så sitter jag hemma hos pappa och skrotar, här sover alla och det är lugnagatan. Dess värre så tycker jag att det är lite tråkigt, och önskar att jag vore på fest, och få göra lite galna och busiga saker, men ne, det känns väldigt långt borta nu.  Jag har sömngrus i ögonen, men jag kan inte sova, så då hamnade jag framför datorn, eftersom jag den nu mera står inne på mitt rum. I vanliga fall skulle jag med glädje tagit en bok, och läst tills mina ögon föll ihop av sig själva, men jag har ingen bra bok, så nu kan jag inte göra det.

Jag känner att mina läppar är torra, jag letar efter mitt lypsyl, men kan inte hitta det. Men hittar tillslut ett, men det är typ som ett läppstipt, rött, och glittrigt, men ett lypsyl, så nu sitter jag här med rödglittrig mun, som luktar hallon, och med smak av hallonte på min tunga.

Mera bilder!





























Bilder













LIte bilder från mitt, paulinas, hampus och toras fotorepotage! Flera kommer


Jag har fö...

Jag har försökt att ladda upp alla bilder från igår... Men det funkar inte! JAg blir så arg!
Paulinas, Toras, Hampus och mitt fina fotorepotage, ingen av bilderna funkar inte att ladda upp :(

TEST ♥

Jag är 18% ond!
Jag är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test



Jag är 16% emo!
Jag älskar mjuka fluffiga saker och mitt liv är fantastiskt och rosenskimmrande.

Ett test





jdfgjflsdjgold

Blä...



RSS 2.0