Fredagendentrettiondeseptembertvåtusensexton

Lite bilder från de senaste veckorna! Sista tentan skriven, praktisk examination fixad, nu hägrar 10 veckors praktik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördagendensjuttondeseptembertvåtusensexton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagendenandraseptembertvåtusensexton

Fredagsfeeling delux

Jag springer upp och ned mellan min lägenhet på högsta våningen och tvättstugan i källaren. Jag springer i sådana där gummiträskor som många som jobbar inom vården springer omkring i. Mina är rosa. Till detta har jag avklippta mjukisbyxeshorts i urtvättad marinblå, mesorange sportbh och ett svart linne med en sådan där lite spetskant längs med halsringningen. Håret är lite smutsigt och undansatt i knut. Jag ser nog rätt fördjävlig ut med andra ord.

Jag stod nyss i mitt lilla kök och lagade tacos. Det kändes rätt sorgligt att göra tacos för en såhär på fredagskvällen. Jag är otroligt less på att bo själv. Men tacos de va gött de. Tacos med soja-färs och havre-fraiche.

Jag hittade en ensam strumpa liggandes fuktig och äcklig i tvättmaskinen när jag skulle slänga in maskin 1. Den fick åka med och tvättas med min tvätt en vända och hänger nu tvättad och fin i torkskåpet med delar av min andra tvätt. Jag har skrivit en lapp där det står följande ”saknar maka, skulle bli lycklig om jag fick en kompanjon, färg spelar ingen roll, ljusgult går ju att matcha till allt”. Och tänker placera denna och strumpan på anslagstavlan i tvättstugan och hoppas på att den hittar hem igen.

Ikväll när mina 5 maskiner är tvättade (hur sjutton kan jag skaffa mig så mycket tvätt, och ändå är majoriteten bara träningskläder??) ska jag bädda ned mig med min vetekudde och kolla på Anastasia. Jag ska linda in min ömmande kropp i mjuka bolster och pyjamas, dricka te och känna att det är okej att vara trött. Jag har ont i alla delar av min kropp, jag har tränat, vi har manipulerat ryggar i skolan, jag har fått ont i en höft och ett knä, jag har ett gigantiskt blåmärke längs med smalbenet som aldrig vill gå bort. Jag tänker strunta i att jag egentligen behöver dammsuga, det kan jag göra imorgon. För imorgon är en ny dag, en annan dag. Imorgon är det lördag. 

 
 
 
 



RSS 2.0