Lite formell sådär

Nu är allt klart. Jag hr snart jobbat en hel vecka och börjar inse att jag faktiskt har tagit studenten. Trotts alla bilder har jag inte riktigt fattat det för ens nu. Så nu såhär efter allt festande, firande, champagnedrickande, dansande. Efter självaste studentdagen och allt vrålande på flaket, och efter balen då massa finklädda kompisar dansade till fint liveband och tog ett sista preliminärt avsked i nattens ljus. Så nu såhär några dagar efter det definitiva slutet så känner jag mig redo att sticka upp nosen över porten och säga tack. Tack för alla gratulationer och alla fina ord. Tack till alla som kom och uppvaktade mig, tack för att min studentvecka blev bäst! Tack klassen för att vi alla fick dela denna fina vecka ihop som jag inte tror att någon av oss någonsin kommer glömma. Tack mamma, för att du fixade allt, du fixade min student. Tack för att du låtit mig komma hem full och duscha mitt i natten. Tack för att du låtit mig fira fullt ut, tack för att du gjorde min student speciell.

 

Nu är det sommarlov och jag är sjuk. Jag jobbar och ska fira denna sommar med träning och återhämtning, och så hoppas jag på att få börja plugga till hösten. Jag önskar er alla som läser det här en helt underbar sommar (även alla vänner och bekanta som inte läser det här önskar jag det samma). Nu var jag lite formell sådär, det var fint det. Massor av kärlek

18 juni

Jag heter Emma Gommel. Jag är 18 år och bor i staden Falun i Dalarnas län. Jag har två plastade framtänder, samt en tand med emaljrubbing. Jag har en spretig lugg som växer vilt och jag älskar att måla naglarna. Dagen till ära har plasten på en av mina framtänder släppt när jag åt en persika samt att jag har målat naglarna i en turkosgrön knallig färg. Jag ringde nyss till tandläkaren i Norslund och talade in ett meddelande och hoppas på att jag får en akut-tid imorgon och kan lag min tand så att jag slipper se gangster ut på midsommar. För tillfället håller även en av mina visdomständer på att växa ut samt att jag är megaförkyld och låter som en kråka och snorar som en tok kan väl även tilläggas. Så ja, kära världen – idag är jag väldigt fräsch! (Ååå det bör tilläggas att jag sitter i mjukisshorts, dricker te och har mitt smutsiga hår i en knut nu när jag skriver detta. Inte heller sitter jag vid något bord utan i soffan med datorn i knät och hostar slem. FRÄSCH var ordet.)

Tack för mig. 


Vad f*n jag åt ju bara en persika!

Jepp du var tandjäveln av igen! Att den där jävla plastlagningen aldrig kan sitta fast! Jag är så galet trött på att den varje år ska släppa. Jepp tredje gången nu. Jag ser galet gangster ut i alla fall! 



Lite mera fest




Studenten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

11 Juni

Igår drack jag öl på pitchers. Jag mår lite mindre bra idag, men kul var det. 
Dansade bugg på pitchers, dansade vals mitt på vägen, var uppe alldeles för sent men var klok nog att strunta i efterfesten. Idag ska jag leta efter klänning till avslutningmiddagen och som jag känner nu så ska jag va hemma denna kväll och inte gå ut och dansa på etage. 



10 Juni

Mössan är på, dricker öl på Pitchers. Studentfirande och livet är fint! 








Helg


Jag planterade blommor med mamma 
Det blev riktigt bra i solskenet.
Jag har käkat värdens godaste macka, superdupermegagod! 
Jag och mamma var uppe vid Kårarvet och kollade på kolonilotter 





RSS 2.0