22:11

Hemma från Norrköping! Det var fett kul där!
Men nu ska jag gå och sova, jag är sjukt trött efter att ha suttit 5 timmar i bil...
Men jag berättar mer imorrn<3

Nattinatti/Emma

Norrköping!

Jag är så nervös så jag tror att jag kan dö!
Alltså jag ska med och tävla i IUSM!  Fatta vad coolt alltså!  Jag har kvalat in så att jag får vara med och hoppa höjd, och det är jävligt bra för att vara mig...
Men jag har ju mina tävlingsnerver, för eftersom jag egentligen inte gillar att tävla så blir jag ju ännu mera nervös. Och jag  vet inte alls hur det här ska sluta, men jag får ta det med en nypa salt, går det bra, så går det bra,  jag kan inte göra så mycket mer än att göra mitt bästa.  Och ovasätt hur det går, så tycker jag att det ska bli kul att följa med.

Höjningsschemat på söndag: F15 Höjd 145-151-155-159-162-165 +2cm!
Jag satsar på att ta 159, men vi får se hur det går, men om jag fixar det så är det nytt PB med 5cm! :D

Imorrn

Imorrn är det friluftsdag i Källviksbacken som gäller...
Men Jag ska åka med Paulina och Tora så det blir skojj.<3


Twilight

Alltså, jag har verkligen mani på att läsa Twilight! Jag läser tredje boken för andra gången, och jag tycker fortfarnade att den är bra, precis som dom tre andra Twilight-böckerna...  Jag började läsa om alla böckerna för två veckor sen, så jag plöjde ettan på en vecka, tvåan lika så, och jag har läst halva trean på en dag... (Jag sträckläste igår) Dom är så ofantiligt bra!

TWILIGHT SAGA COLLECTION

Kramar från Emma

19 Februari

HAllojs alla glada! Idag har jag haft en underbar dag med Paulina och Tora!
Tack darlings för att in finns<33
Jag saknar er redan sjukt mycket, men vi syns ju på måndag...
 
Puss&kram/ Emma<3

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag alla älskade personer! 
Igår var jag på komfaträff hela dagen, och det var verkligen jätte skoj!
Jag trodde inte att det skulle bli så roligt, men, jag hade fel. Det var jätte kul. Så idag var jag på Gudstjänst i kristine kyrka, och jag sjöng hallelujah med några till och snackade om olycklig kärlek...  Och det gick bra, jag svimmade inte! Och det var ju huvudsaken.  Så nu längtar jag redan till nästa träff! Jag vet att det låter konstigt, men så är det.

För övrigt så tycker jag att alla hjärtans dag har blivit till lite för mycket...  Det är liksom alla hjärtans dag överallt, i varenda butik, och hjärtan och lullull. Ingen tänker på den olyckliga kärleken, inte för att dom ska skylta med olycklig kärlek, men jag tycker att det har blivit lite väl uppmärksammat. Nog för att jag skriver "glad alla hjärtans dag" som överskrift till detta, men det är bara för att jag önskar er alla en bra dag. Och jag är inte emot alla hjärtans dag, utan det är bara att jag tycker att det har blivit lite för mycket.

Krami/ Emma<3


Tanka solbatterierna

Hej alla snälla personer!
Söndag idag, det känns inte direkt toppen...  Jag är så ofantligt trött, jag skulle kunna sova i en vecka och inte vakna en enda gång! Just så känns det,  och motivationen till att göra något är på botten. Jag måste plugga, men orkar inte, jag typ bara sitter och läser Twilight, andra gången jag läser alla böckerna nu! Det är som om jag är i en bubbla, dit ingen når, jag gör det jag måste men inte mer...
Och just nu satsar jag på att hinna göra klart mitt bildspel till engelskan imorrn... Och jag känner att det inte går så bra. I nödfall om jag inte hinner klart, så får jag väl köra på min nödlösning - jag glömde att spara bildspelet på pingpong. (hehe)
Men en glad bra sak idag är att solen lyste! Jag behövde verkligen tanka solbatterierna!  Så jag fotade lite när jag verkligen inte orkade cykla mer när jag var ute och delade ut reklam. Så jag ställde mig mitt på cykelvägen och knäppte lite kort på det jag såg... Men dom är inte redigerade, och bara tagna med min min mobil, så skärpan är inte så jätte bara...




Kramizar/ Emma<3



RSS 2.0