26 Mars och lite andra dagar å

Är pigg på livet igen. Älskar det! Jag är dock aningen trött på skolan just nu, men fick ändå en välbehövlig uppåtpuff i skolan idag - på tyskan hade jag seminarium och jag personligen tyckte inte alls att det gick bra, men när jag fick respons och betyg så visade det dig att jag hade presterat på A-nivå (!!!!!) Jag blev så lycklig, att få A på grejor jag har gjort i tyska 5 är väldigt peppande. Och den peppen behövde jag. 

För övrig har jag haft en bra dag, varit ute och sprungit och planerat lite. Jag har även haft en bra vecka och helg innan det.

I lördags var jag, Göran, mamma och Frida och åt lunch och var och kollade på musikalen Jesus christ super star i Sandviken. 
Det var supermysigt. 



I helgen har jag åkt massor av buss, och varit och jobbat. 

Och jag har börjat att äta lite tabletter var tredje morgon för att komplettera lite av de jag saknar i kroppen. 
Jag har börjat äta omega3 tabletter, järntabletter och så ibland även D-vitamin, när solen inte lyst på länge. 

Det var lite om de dagar som passerat sen jag uppdaterade om livet sist. 
Puss på livet och massor av kramar 



Söndag 23 mars

Lite tulpaner.
 
 
 
 
 
 

Fredag den 21 mars

Det var soligt idag, satt på balkongen och myste med en kopp te. Det var väldigt välbehövligt.  Jag är snuvig och har nyst sammanlagt 16 gånger idag. Jag är lycklig och har gått i färgglada kläder hela dagen. Mamma stickar tuppar i mängder, dom är faktiskt rätt söta. 
Kärlek till er alla. Livet är rätt fint ändå. 








Fredag 14 mars

Här kommer lite bilder från gårdagens shettislektion 




Vi gick ut på en supermysig skogstur i vårvädret och passade på att njuta av solen. Och det var väl tur det, för nu idag kom världens ruskväder med regn och gråa fula moln. 



Torsdag 13 mars

Hallådär köp blåbär. Fint vänder idag som attan! Jag har suttit ute på balkongen i bara klänning och pluggat nu på eftermiddagen. Innan det var jag iväg och åt lunch på gastro med Linnea och Sofie. Och sen så var jag även och shoppade lite på röda korsets secondhand. De hade 50% rea i hela butiken, så jag shoppade loss och fyndade en klänning, två blusar och en kostym. 




Just nu sitter jag och väntar på att leveransen med min balklänning ska komma. Jag är sååå peppad på att se hur den kommer att se ut! Efter att leveransen har kommit ska jag ta och åka till stallet och hjälpa Lina med hennes shettislektioner. 



Onsdag 12 mars

Vinteraktivitetsdag på skolan idag, det var toppenkul faktiskt! Jag dansade jazz (!) ned ca tio andra, och det var superkul . Inte för att jag är någon talang på att dansa, men roligt var det och mycket skratt blev det. (som tar var va det inte bara jag som inte var dansproffs) 



 Efter det var det supermysig lunch på skolan, vi fick äta tacos bara vi tio och två lärare ielevköket. 


Sen efter lunchen gick jag och gymade, körde ett benpass idag. Efter det så åkte jag hem, tog det lugnt och pluggade. Sen så har jag även suttit i receptionen på Friskis & svettis från fem till halv åtta, vilket även det var kul.
Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av top model Sverige, snapshata med Paulina, prata med Sebastian och sen sova.  

 Pusselipuss och kram // Emma 

11 mars

En fin dag idag. Jag är lycklig och trött. Började dagen klockan tjugo över sex, tog mig till gymmet klockan sju, gynnade i en timme, duschade och tog mig till skolan. Hade svenska lektion, åt lunch och sedan packade jag mappar till FN-rollspelet som går av stapeln nästa vecka. Efter det trampade jag mig upp till lugnet på min cykel för att jobba simskola i två timmar. Sen superfort hem, på bussen (där jag sitter nu) och åker till Sebastian. En fin dag helt enkelt. Jag hann till och med träffa mamma idag hemma, vilket jag sällan hinner sådanan här dagar. Vi brukar alltid gå om varandra, när hon är hemma är jag borta och tvärs om. 
Nu hoppar jag strax av bussen och påbörjar min promenad till Sebastian från stan. 




8 och 9 mars

Då var helgen till ända igen. Den här helgen har jag och mor min vart funktionärer på friidrottstävlingen bilmetrospelen. Jag har även jobbat på simskolan och gått på mysig vårsolspromenad med Sebastian. 
Satt vid målgången och tog tid. 



Fikade och åt massor av choklad 






Vårblommor! Hihi såg dessa när jag och Sebastian var på promenad. 



Vi låg på en bänk i solen och tog det lugnt. 


Vi klättrade i träd, och för Sebastian gick det bra.

Och såhär såg det ut när jag försökte klättra i träd! Haha, ingen talang direkt. 




Måndag den 3 mars

Trist grå måndag idag. Okej dag. Ett ortoligt värdelöst mentrosmöte imorse, en bra lunch och ganska bra tyskalektion och en okej retoriklektion. Nu i eftermiddag har jag och mor min färdigställt mönsret till min studentklänning, nu är det bara att klippa ut det i tyg och provsy innan den riktiga klänningen ska göras. Tyska plugg har även stått på schemat och även lite retorik har smugot sig in. 
 
Vid halv nio ska jag ta mig ut på en joggintur, ska försöka ta mig runt en vända på 6 kilometer. Det är bara och bita ihop. Tills dess blir det mer retorikplugg. 
 
 
Såhär känner jag just nu. 

Söndag

Tog mysmorgon idag. Sitter och kollar på Vasaloppet i pyjamas och målar naglarna med guldfärg. Taggar för att jobba i eftermiddag, och innan det ska jag ta mig an läsning av två kapitel i min bok på tyska. 







En dag bara mamma och jag

Igår tog jag och mamma oss friheten att ta en tripp till Gävle då Frida skulle ha tjejkväll hemma. Vi bokade in oss på världens lyxhotell (enligt mig), elite Grand hotell, gick på spa och hade det allmänt mysigt och gosigt. 
I Gävle fyndade jag även tyg till min studentklänning, så nu ska mamma snart sätta igång med att sy ihop den (!) 

Det var så skönt med en dag hemifrån, och jag kände mig som en prinsessa på hotellet. Och det var så kul att göra något bara mamma och jag tillsammans. Det var längesedan. 



















Så avslutade vi dagen idag med att ta en liten stadspromenad genom Gävle centrum. 








RSS 2.0