Söndagendenniondefebruaritvåtusentjugo

Hur man vet att man är förälder till två barn under två år.

Jo det ska jag tala om för dig. Tröjan du bär luktar bröstmjölk och håret är ständigt i en tofs. Du ammar lillebarnet samtidigt som du leker laga mat i storebarnets kök. Du torkar barnspya med foten samtidigt som du rör i  pastskastrullen, hjälper storebarnet att skala sin gurka stående på en stol vid bänken och har lillebarnet i bärsele på magen.
Du byter först bajsblöja på lillebarnet, sen på storebarnet och så på lillebarnet igen. 
Vid utgång kläder du på lillebarnet, lägger i vagnen, krigar på storebarnet alla kläder, svettas ihjäl då du själv är halvklädd. Tvingar på storebarnet en mössa samtidigt som du stänger åkpåsen i vagnen till lillebarnet och sliter upp dörren för att komma ut. Kommer ut och inser att du glömt både mössa och vantar till dig själv. 
Vid nattning sitter lillebarnet vid bröstet som en igel, stpebarnet vägrar att hålla sin vällingflaska själv och vill bli matad. Du hänger således fram med bebis vid tutten och flaska till storebarn i en obekväm position. Tror att du får storebarn att sova, smiter ut med lillebarn som slutat tutta och nu bara gnäller. Fort ner, fan storebarnet vaknade igen. Lämna lillebarn till pappa och natta om storebarn.
Kväll, du ligger äntligen i sängen. Bebis sover. Storebarn kommer in från sitt rum och lägger sig på dig. Du somnar och vaknar av att bebis gnyr och vill ha mat och ny blöja. Lägger dig 30min senare, får ca 40cm säng då stoeärebarnet tagit din plats då du va uppe och bytte böja. Lillebarnet vägrar nu att ligga i sin säng, somnar på bröstet på dig. Storebarnet lägger sig ännu närmre dig. Somnar och svettas floder pga barn nära. Brösten blir mos av huvuden och armar som mosas på dem. Lillebarnet vaknar och vill ha mat. Mata. Somna nästan igen, storebarnet har tappat bort nappen och måste ha den för att somna om. Upprepa tills kl är ca 05:50 och storebarn tycker att det är morgon. Glöm ej att du ammat samma tutte 2ggr i rad under natten så andra tutten håller på att explodera av mjölk på morgonen. Glamoröst. 

Fortsättning följer 
Kärlek 




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0