Söndagendentjugosjundemajtvåtusenarton

Ännu en vecka passerad. Tiden springer iväg som vanligt. 
Vi var på BVC i onsdags, lillan växer så att det knakar! 
  • Längd: 60 cm
  • Vikt: 5115g
 
 
 
Ellinore börjar dessutom ha superbra koll på huvudet! Börjar att bli stabil i nacken och klarar av att hålla det upprätt själv. Hon har dock inte riktigt fattat det här med att man måste lyfta huvudet när man ligger på mage innan man kan krypa hehe. Men det kommer väl. 
 
 
Lilla tjejen börjar bli så stor! Två månader redan. Det är ju så kul. Varje dag är det som att hon har upptäckt något nytt. Hon är supermyfiken och kikar runt överallt. 
 
 
Sömntutan sover bra om nätterna. Somnar runt 21. Sover till 04 eller 05, vill ha mat. Somnar om. Sover till 06 eller 07, äter mat. Kan vara vaken en halvtimme eller timme och sedan somna om igen ca 1 timme. Så jag får sova som en stock. 
 
 
 
Ellinore har även börjat med att äta på sin vänsterhand istället för nappen. Det är hennes favorit. Äter upp typ hela sin hand. Ser ju ut som att hon aldrig får mat. Men den lilla damen kan käka hon, äter hela tiden, vilket är superbra. 
 
 
För övrigt är livet fantastiskt fint. Har umgåts med Mia. Micke har haft Ellinore så att jag både har hunnit sy, måla och träna. Plockat liljekonvaljer. Sommarn är verkligen här. Jag har även börjat göra inbjudningskort till Ellinores dop som är bokat tll 11 Augusti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0