Tyda drömmar

Djur: Om du drömmer att du blir attackerad av vilda djur och lyckas skrämma bort dem, betyder det att du kommer att skaffa dig vänner, som hjälper dig att komma upp i världen. Om du blir biten av ett djur måste du se upp med en falsk vän. Att höra djur varslar om en ekonomisk vinst.

Arbete: Att arbeta hårt i drömmen betyder att du riskerar att förlora den plats du har. Var extra uppmärksam mot din chef den närmaste tiden, för hans tankar om dig är inte särskilt höga. 

 

Drunkning: Den som drömmer att han själv eller någon annan drunknar kommer att fåtur med det mesta och klara sig helskinnad genom många problem. Har du en hjärtevän betyder drömmen att denna har ett jämnt humör och gärna vill bli gift med dig. För en sjöman förebådar drömmen en lång och mycket givande resa. 

 

Döden: Om du drömmer att du är död ska du snart bli gift och du kommer att lyckas med nästan allt du företar dig. För en redan gift person varslar denna dröm om många lydiga barn, som kommer att bli till glädje för sina föräldrar. Drömmer du att du ser någon annan ligga död betyder det att dina vänner kommer att vända sig emot dig. Om du är förälskad ska din hjärtevän bedra dig. Den som drömmer att han ser en död vän får snart höra ifrån en person som han inte träffat på länge. 

 

Falla: Om du drömmer att du faller betyder det att du för en tid kommer att känna dig mycket deprimerad och tycka att allt går dig emot. Men du kommer att hämta dig och återfå din jämvikt så småningom, kanske med hjälp av medicinering. Drömmer du att du faller ner i en grop väntar en överraskande fara. 

 

Flyga: Att drömma att man kan flyga är ett gott omen under förutsättning att man gör det med hjälp av vingar. Men om man flyger högt eller över hus och genom gator utan vingar är det ett varsel om en hotande fara. Det är alltid bäst att drömma att man landar innan man vaknar för det betyder att man sköter sitt arbete och privatliv på rätt sätt. 

 

 

Flykt: Ett misslyckat flyktförsök är ett varsel om oöverstigliga problem. Om du drömmer att du lyckas fly betyder det däremot att du kommer att övervinna alla svårigheter. 

 

Födelse: När en kvinna drömmer att hon föder barn utan att hon dessförinnan har varit havande betyder det att hon kommer att lyckas med det hon gett sig in i. Att drömma om sin egen födelse är ett gott omen för den fattige, men för den rike innebär det att han inte ska bli herre i sitt eget hus och att andra kommer att styra honom mot hans vilja. 

 

Havet: Om du drömmer att du ser ett blått hav med mjuka vågor väntar dig glädje och framgångar. Är havet lugnt får du räkna med problem. Ett stormigt hav betyder oro och förluster. Drömmer du att du faller i havet och sedan vaknar med ett ryck kommer du att inleda ett förhållande med en gift kvinna. 

Gråt: Drömmer du att du gråter kommer något att inträffa som gör dig extatisk av lycka. 

 

Katt: Drömmer du om katter är det ett förebud om att du kommer att bli bedragen av någon som du litat på. Men detta gäller bara om katterna i din dröm är aktiva. Om du drömmer att du tar livet av en katt får du snart chansen att hämnas på en person som har gjort dig illa. 

 

Kvinna: Om en gammal kvinna visar sig i din dröm är det ett gott omen som förebådartrygghet, välstånd och trevnad. Att drömma om en ung kvinna betyder i stort sett samma sak men det behagliga i livet kommer då och då att störas av smärre orosmoment. När en man drömmer att han skiljer sig från en ung kvinna betyder det att han snart ska bli förälskad. 

 

Kyss: Att drömma om en kyss kan vara nog så trevligt så länge det varar men efter uppvaknandet väntar gräl och upprörda känslor. Att drömma att man kysser en avliden vän är en varning för att tala alltför öppet om sina affärer såvida den avlidne inte var en god vän. 

 

Kärlek: Drömmer du att någon är kär i dig och att du inte besvarar den personens känslor betyder det att du kan få problem med att hitta en vän när du behöver en sådan. Att drömma om kärlek är ett förebud om välstånd, lycka och framgång hos det motsatta könet. 

 

Misslyckande: Om du drömmer att du misslyckas med något betyder det att dina ansträngningar ska krönas med framgång. 

 

Mörker: Att drömma att man befinner sig på en mörk plats är ett mycket dåligt omen. Men om du lyckas att dig ut i ljuset kommer allt att vändas till din fördel. Du kan vänta dig goda nyheter från ett avlägset land. 

 

Ormar: Att se en hopringlad orm i drömmen är ett varsel om fara och fängelsestraff. Det kan också vara ett tecken på sjukdom eller hat. Ser du en orm ligga utsträckt betyder det att din hustru bedrar dig. Drömmer du att du dödar en orm kommer du att triumfera över dina motståndare och alla som avundas dig. Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. Lyckas ormen bita dig väntar sorger och besvikelser. Att se en orm eller hydra med sju huvuden är en förvarning om frestelse och synd. Om du slåss med ormar i drömmen kommer du att besegra dina fiender. Ser du många ormar i drömmen kommer du att bli lurad av en kvinna. 

 

Simma: Drömmer du att du simmar med huvudet ovanför vattnet får du tur i kärlek och affärer. Även för bönder och sjöfarare är detta ett gott omen. Men om du drömmer att du simmar med huvudet under vattnet väntar stora problem, och dessutom kan du få dåliga nyheter från en person du trodde var död.  

 

Skådespelare: Drömmer du om en skådespelare ska du ta det som ett tecken på att du kan lita på en vän. En dröm om en skådespelerska förebådar framgång med något du planerar. 

 

Springa: Att drömma att du vill springa men inte kan betyder att du kan få svårt att leva upp till dina ambitioner. Springer du med en förföljare hack i hälarna riskerar du att falla för en svår frestelse. Drömmer du att du springer efter någon annan eller något betyder det att du litar för mycket på ditt eget omdöme. Om du inte lyssnar mer på vännernas goda råd får du säkert ångra det en dag. 

 

Tänder: Tänderna anses symbolisera dina släktingar och närmaste vänner. Framtänderna är barn, syskon och mycket nära anhöriga. Underkäkens tänder symboliserar kvinnorna, överkäkens männen. Drömmer du att du har tappat eller skadat en tand betyder det att en släkting kommer på besök. Är dina tänder vitare och vackrare än vanligt är det ett förebud om välstånd, goda nyheter och vänskap i släkten. Är en av dina tänder längre än de andra i drömmen betyder det att du kommer få problem med en släkting. Den övre hörntanden representerar din far, den undre din mor. Om en framtand är lös, har blivit svart eller gör ont i drömmen betyder det att en nära vän eller anhörig kommer att bli sjuk eller råka illa ut. Borstar du tänderna kommer du att ge pengar till en vän eller släkting. Att drömma att man drar ut sina tänder är ett varsel om döden. 

 

Överfall: Om du drömmer att du blir överfallen betyder det att dina underlydande har full insyn i alla dina privata angelägenheter. Är det ett lekfullt överfall kan du vänta dig välförtjänta framgångar. Blir du svårt misshandlad är det ett tecken på sorg och lidande.

 

Vad brukar ni drömma?

 


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0